FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Λ. Αστέρας 4-0: Κρατάει απόσταση ασφαλείας

Ημερομηνία: 26-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ενιπέας νίκησε εύκολα 4-0 το Λ. Αστέρα και παρέμεινε στο +5 από το δεύτερο Ξενοφώντα. Ο Λ. Αστέρας ισοβαθμεί πλέον στην 8η θέση με Προοδευτική και Αίαντα και θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για να αποφύγει τα πλέι-άουτ, αν και έχει δύσκολο πρόγραμμα.

Στο 32΄ ο Τσαντίλης με σουτ έξω από περιοχή έκανε το 1-0. Στο 64΄ ξανά ο Τσαντίλης με απευθείας φάουλ σημείωσε το 2-0. Στο 76΄ ο Μπατζακόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-0 και στο 80΄ πάλι ο Μπατζακόπουλος με ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Ο Λ. Αστέρας απείλησε με ισοφάριση στο 40΄, όταν ο Νεοφώτιστος σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή αλλά απογειώθηκε ο Κουρλός και απέκρουσε εντυπωσιακά.

Ενιπέας: Κουρλός (78΄ Ηλιόπουλος), Γκουβέρος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης (76΄ Πλαστουργός), Κωτσάκης, Γιαννακόπουλος, Φερεκίδης (70΄ Καλαντζής), Δούλος, Στροφύλλας, Τριανταφύλλης, Μπατζακόπουλος (78΄ Μονοκρούσσος).

Λ. Αστέρας: Βυθούλκας, Παναγιωτόπουλος, Τσέλος (70΄ Μαχαίρας), Μουγκός (75΄ Καββαθάς), Βασιλακόπουλος, Σακέλλης, Λιαρόπουλος (75΄ Τσούλης), Νεοφώτιστος, Καραντώνης (77΄ Ρούντα), Σέφα, Χριστακόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος