FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Προοδευτική 2-1: Ανατροπή τετράδας με Μπάρκα!

Ημερομηνία: 26-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αλφειός νίκησε 2-1 την Προοδευτική με ανατροπή και παρέμεινε στην 4η θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Δημήτρης Μπάρκας που με δύο κεφαλιές-γκολ σε διάστημα 7 λεπτών, χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του. Η Προοδευτική, που ψάχνει κάποιους βαθμούς ακόμη για να παραμείνει απευθείας στην Α1 κι έχει να πάρει και το τρίποντο με την Πηνεία την τελευταία αγωνιστική, προηγήθηκε στο 40΄ με τον πολύπειρο Χρήστο Νικολετάκη. Στο 60΄ η ομάδα του Δημήτρη Κουτσογιαννόπουλου έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λιάκου με απευθείας κόκκινη επειδή σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι, ενώ ο αντίπαλος βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ και στη συνέχεια η πίεση του Αλφειού έφερε την ανατροπή. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν επίσης οι Βαλογιάννης, Μπιτούνης από την «Προο».

Αλφειός: Θεοδωρακόπουλος, Ντάβαρης (61΄ Μακρής), Λιαμπότης, Μανέτας, Τεκερλέκης, Δαβουρλής, Καλαντζής, Αβραμόπουλος (61΄ Σεμπέκος), Μπάρκας, Αγριδιώτης, Κανάνι (88΄ Πρίφτης).

Προοδευτική: Χ. Σάμαρης, Πατσούρας, Κατσιμιτσίρης, Λιάκος, Ορλώφ, Βαλογιάννης, Παντελής, Μπιτούνης, Ν. Σάμαρης (61΄ Λ. Σάμαρης), Μπουρλάκης (72΄ Κουρκουμέλης), Νικολετάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος