FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Κουρτέσι 3-1: Στο… κυνήγι του Ενιπέα

Ημερομηνία: 26-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών ξεπέρασε το εμπόδιο του ΑΠΟΚ με 3-1 και συνεχίζει την προσπάθειά του να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ενιπέα ενόψει των πλέι-οφ. Ο ΑΠΟΚ, που φωνάζει για τη διαιτησία, ήταν μαχητικός, δεν παράτησε το ματς, παρότι έχανε 2-0 στο ημίχρονο και συνεχίζει τη δύσκολη μάχη της αποφυγής των πλέι-άουτ.

Η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι πήρε προβάδισμα δύο γκολ στο α΄ ημίχρονο. Μόλις στο 6΄ με κεφαλιά του Πάρη Κωνσταντόπουλου από σέντρα του Μιλοσέσκι, έγινε το 1-0. Στο 30΄ ο Κωνσταντόπουλος κοντραρίστηκε μέσα στην περιοχή από το Γιάννη Σωτηρόπουλο και δόθηκε πέναλτι, το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους. Ο Άγγελος Μούτσος, ευστόχησε με εκτέλεση αλά Πανένκα (2-0). Ο ΑΠΟΚ μείωσε στο 73΄ με τον Μάκη Σωτηρόπουλο και στο 78΄ λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, όταν σε απευθείας φάουλ του Κωστόπουλου, απέκρουσε ο Κουτρουμπής, η μπάλα εξοστρακίστηκε στο δοκάρι, έφτασε στον Ντίνο Καπώνη, που έκανε την κεφαλιά αλλά έδιωξε ο Αναμουρλίδης προ της γραμμής.

Ο Άγγελος Μούτσος στο 84΄ σφράγισε τη νίκη των γηπεδούχων, με πλασέ ύστερα από αντεπίθεση, με τον ΑΠΟΚ να φωνάζει για παράβαση-χέρι των γηπεδούχων στην αρχή της φάσης.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης (85΄ Ρουμελιώτης), Αναμουρλίδης, Κολόκας, Μιλοσέσκι, Δημάκης (65΄ Χαραλαμπόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Μούτσος, Παναγόπουλος, Μπουτσικάκης (70΄ Τ. Κουτσογιαννάκης).

ΑΠΟΚ: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Ι. Σωτηρόπουλος (46΄ Ντ. Καπώνης), Κουλούρης, Διαμαντόπουλος, Καλουτάς, Κωστόπουλος, Λυκουργιώτης (80΄ Αλ. Καπώνης), Κόσκορης, Μητρόπουλος (68΄ Γ. Σωτηρόπουλος), Γεωργόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος