FOLLOW US: facebook twitter

Οδηγίες και κατευθύνσεις για τη λειτουργία των σχολείων: Ενημέρωση αύριο σε όλους τους Διευθυντές από τους Διευθυντές Εκπαίδευσης της Ηλείας

Ημερομηνία: 08-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Οδηγίες για τη λειτουργία των σχολείων και την τήρηση των μέτρων προστασίας από εκπαιδευτικούς και μαθητές, θα δώσουν σε όλους τους Διευθυντές των σχολείων της Ηλείας αύριο Τετάρτη οι Διευθυντές εκπαίδευσης του Νομού.

Συγκεκριμένα, από νωρίς το πρωί, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Νίκος Κλάδης, μέσω τηλεδιασκέψεων θα ενημερώσει τους Διευθυντές των Δημοτικών  Σχολείων για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς δίνοντας ταυτόχρονα και τις σχετικές κατευθύνσεις βάσει της εγκυκλίου που έχει ήδη σταλεί στα σχολεία από το Υπ. Παιδείας. Οι διευθυντές θα είναι χωρισμένοι σε ομάδες τριών γκρουπ και ο κάθε ένας από αυτούς θα συνδεθεί από το σχολείο του.

Την ίδια μέρα, στις 10.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, του Διευθυντή Γιώργου Φωτεινόπουλου με τους Διευθυντές των Γυμνασίων του Νομού και μια ώρα αργότερα, στις 11.30 με τους Διευθυντές των Λυκείων προκειμένου να συζητήσουν για τα μέτρα προστασίας και την τήρηση τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος