FOLLOW US: facebook twitter

Εμμ. Καραλής: «Θέλω να κάνω 6 μέτρα»

Ημερομηνία: 05-03-2024 | Συντάκτης:

Το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου στην Γλασκόβη ήταν ανέλπιστο ακόμα και για τον ίδιο τον Εμμανουήλ Καραλή, που πλέον βάζει πλώρη για ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ και για τα έξι μέτρα, όπως δήλωσε αμέσως μετά τον αγώνα: «Δεν το περίμενα πραγματικά. Είχα έρθει εδώ με την 13η επίδοση και είχα μια δύσκολη σεζόν όπου δεν μου έβγαιναν τα άλματα, τα κοντάρια, μια σεζόν με πολλά λάθη, αλλά στο τέλος ήρθα τρίτος στον κόσμο.

Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Θα κάτσω να ηρεμήσω με την οικογένειά μου, τους φίλους μου. Τους ευχαριστώ όλους. Στόχος μου στον ανοιχτό στίβο είναι να κάνω ένα πανελλήνιο ρεκόρ, να έχω αυτοπεποίθηση και να είμαι συνεπής στους αγώνες. Θέλω να κάνω 6 μέτρα, είμαι για 6 μέτρα. Η σεζόν είναι μεγάλη με πολλούς αγώνες».

Μεγάλο ρόλο αγωνιστικά και ψυχολογικά έπαιξαν οι γονείς του Μανόλο, Χάρης και Σάρα στους οποίους αναφέρθηκε: «Είχα δεδομένο ότι δεν θα έρθω, αλλά η μητέρα μου πίστευε πάρα πολύ σε μένα.

ΓΛΑΣΚΩΒΗ 2024 / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ / 3η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Όταν μια μητέρα δίνει την αγάπη της και την εμπιστοσύνη στο παιδί της μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα, οπότε αυτό το μετάλλιο το αφιερώνω στη μητέρα μου. Ο Χάρης Καραλής, προπονητής και πατέρας μου, έκανε φοβερή δουλειά σήμερα στο κοουτσάρισμα. Τα μπράβο ανήκουν και σε αυτόν γιατί με βοήθησε να ξεπεράσω τις δυσκολίες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος