FOLLOW US: facebook twitter

ΕΛΜΕ Ηλείας: Συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας

Ημερομηνία: 22-02-2022 | Συντάκτης:

Αγρότες και κτηνοτρόφοι της Ηλείας, ενώνουμε τη φωνή μας και στηρίζουμε τον αγώνα σας για την επιβίωση που για ακόμα μια φορά δίνετε, και με την μορφή των μπλόκων, στέλνοντας μήνυμα συνεχούς και ανυποχώρητης αγωνιστικής αντίστασης στην αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνηση της ΝΔ η οποία, όπως και οι προηγούμενες, αρνείται να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά σας επικαλούμενη τις «αντοχές της οικονομίας», ενώ την ίδια στιγμή σπεύδει να ικανοποιήσει κάθε αξίωση των επιχειρηματικών ομίλων.

Μια πολιτική που όπως χτυπάει άγρια τους βιοπαλαιστές αγρότες, έτσι τσακίζει βάναυσα όλους τους εργαζόμενους, σβήνει τα όνειρα της νεολαίας για μια καλύτερη ζωή.
Παλεύετε και παλεύουμε για μια καλύτερη ζωή για μας και τα παιδιά μας-τους
μαθητές μας. Κι εμείς, όπως εσείς, ενδιαφερόμαστε για δημόσια και δωρεάν Υγεία και Παιδεία, για στήριξη του λαϊκού εισοδήματος, για να σταματήσει το κύμα της ακρίβειας που πνίγει τα λαϊκά νοικοκυριά. Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα σας γιατί έχουμε κοινούς αντιπάλους, κοινά προβλήματα, κοινά αιτήματα, κοινούς στόχους και επιδιώξεις. Η προηγούμενη πείρα έχει αποδείξει ότι η κοινή μας δράση μάς κάνει όλους πιο δυνατούς, πιο αποτελεσματικούς.

Για τους λόγους αυτούς στηρίζουμε και συμπαρατασσόμαστε στις αγωνιστικές
κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας και των Αγροτικών Συλλόγων της περιοχής μας εκφράζοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος