FOLLOW US: facebook twitter

Ελλάδα έχεις ταλέντο!

Ημερομηνία: 24-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Υπάρχει κάτι το απίστευτα γελοίο στον φασισμό, που θα μας έκανε όντως να ξεκαρδιζόμαστε διαρκώς αν δεν συνοδευόταν από την ωμή βία και την αχαλίνωτη μικρόνοια και νοσηρότητα των πολιτικών επιγόνων των ηττημένων του 45, για να μεταχειριστώ και μια προσφιλή φράση του αρχηγού τους. Αυτή η γελοιότητα ωστόσο είναι διάχυτη και εκδηλώνεται με κάθε ευκαιρία και σε κάθε εμφάνισή τους. Στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, για παράδειγμα, είδαμε εκφάνσεις αυτής της αθάνατης ελληνικής γελοιότητας, όπως ακριβώς είδαμε και αξιοπρεπέστατους Έλληνες πολίτες κάθε ηλικίας να εξασκούν ειρηνικά το δημοκρατικό τους δικαίωμα να διαδηλώσουν.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός Μακεδονομάχου «Ταλιμπάν», ο οποίος λόγω του μελαμψού του δέρματος προκάλεσε την χλεύη των ομοϊδεατών του. Τον αποκαλούσαν υποτιμητικά «Αφρικανό» και «Πακιστανορθόδοξο», ενώ στα μέσα κοινωνικής πολλοί ισχυριζόντουσαν  πως η παρουσία του αποτελεί τρανταχτή απόδειξη για προβοκάτσια. Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, τα βίαια επεισόδια μπροστά στη Βουλή τα προκάλεσαν Έλληνες και Σέρβοι ακροδεξιοί (αρκετοί συνελήφθησαν), κάτι το οποίο έσπευσε να επιβεβαιώσει προσβεβλημένος και ο μελαμψός «Μέγας Αλέξανδρος», με αγανακτισμένη ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook. Φαίνεται λοιπόν πως είναι Έλληνας με ταλέντο στο ρόπαλο και την ασπίδα, κατάγεται από τη Νάουσα και ονομάζεται Δημήτρης Ανθρακέας. Απολαύστε το μεγαλείο της ελληνικής φυλής:

«Δεν ισχυει για οσους με γνωριζουν προσωπικα απευθυνομαι σε μια πολλη μεγαλη μεριδα ανεγκεφαλων ατομων. Ειστε τοσο ηλιθιοι ολοι σας γνησιος ορθοδοξος χριστιανος ειμαι μακεδονας γνησιος απογονος του μεγα αλεξανδρου γεννημενος το 1973 απο ελληνες γονεις γεννημα θρεμα ναουσαιος απο την ηρωικη πολη της ναουσας μπειτε στο προφιλ μου να δειτε δεν ειμαι μαροκινοςμπακλαντεσιανος,,ουτε αφρικανος ιρακινος που βγηκα μπροστα για εναν σκοπο και μονο να κανω ως ελληνας το καθηκον μου το χρεος μου απεναντι στην πατριδα βορειο ηπειρο ,θρακη,κυπρο,κωνσταντινουπολη,ευξεινος ποντος,παραλια μικρα ασια …..ραγιαδες προσκυνημενοι εσεις και τα παιδια σας και των παιδιων σας».

Πάλι καλά που άφησε έξω τον Σαγγάριο και την Άγκυρα ο πατριώτης, ο οποίος έγραψε κι άλλες ομορφιές, αλλά νομίζω πως αυτές αρκούν για να προχωρήσουμε στη διαπίστωση ότι η Ελλάδα έχει όντως ταλέντο. Απορώ πως δεν τον έχουμε καμαρώσει ακόμα στο γυαλί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος