FOLLOW US: facebook twitter

Εlite League: Ρεκόρ τριπόντων στο Κόροιβος-Μεγαρίδα!

Ημερομηνία: 21-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φωτογραφία: eliteleague.gr

Η 27η αγωνιστική της Εlite League θέσπισε δύο νέα ρεκόρ. Το πρώτο είναι ο συνολικός αριθμός τριπόντων στην αναμέτρηση του Κοροίβου με την Μεγαρίδα. Τα 31 συνολικά τρίποντα (16/35 ο Κόροιβος και 15/40 η Μεγαρίδα) συνιστούν την πρώτη φορά που σε ένα ματς σημειώνονται πάνω από 30 εύστοχα τρίποντα. Είναι και το μοναδικό ματς της λίγκας μέχρι τώρα, όπου και οι δύο ομάδες ευστοχούν σε πάνω από 15 τρίποντα η καθεμιά.

Το ρεκόρ εύστοχων τριπόντων μέχρι στιγμής για τη σεζόν το κατέχει ο Κόροιβος από το ματς με τον Έσπερο Λαμίας την 11η αγωνιστική (2 Δεκεμβρίου). Οι παίκτες του Δημήτρη Λιόγα είχαν ευστοχήσει σε 18 τρίποντα σε 38 προσπάθειες, παρά ένα έχασαν το 50%. Συνολικά 11 φορές μία ομάδα φέτος ξεπέρασε τα 15 εύστοχα τρίποντα σε ένα ματς. Οι τέσσερις από αυτές τις 11 φορές έγιναν από τον Κόροιβο!

Η 27η αγωνιστική θέσπισε και το νέο ρεκόρ στις προσπάθειες για τρίποντο. Συνολικά 458 «βόμβες» εξαπέλυσαν οι παίκτες των 16 ομάδων. Το προηγούμενο ρεκόρ κρατούσε από την δεύτερη αγωνιστική, όταν είχαν σημειωθεί 441 προσπάθειες για τρίποντο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia