FOLLOW US: facebook twitter

Έκτακτες εκλογές στην Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πύργου: Νέα πρόεδρος η Αγγελική Σαραντοπούλου

Ημερομηνία: 19-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Έκτακτες εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πύργου, μετά την παραίτηση της μέχρι πρότινος προέδρου Θεοδώρας Νικολοπούλου, διενεργήθηκαν την περασμένη Τρίτη 15/6/21 κατόπιν απόφασης της τελευταίας εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης.

Πρόεδρος του ΔΣ εξελέγη μετά τη συγκρότηση σε σώμα η Αγγελική Σαραντοπούλου, αντιπρόεδρος ο Νίκος Γκανταίφης, Γραμματέας ο Αντώνης Αντωνακούδης και Ταμίας η Κωνσταντίνα Πανέτα. Στο ΔΣ εξελέγησαν επίσης, ο Κωνσταντίνος Δημακόπουλος, ο Σπύρος Δημητρακόπουλος και η Βασιλική Ροκανά.

Εκπρόσωπος στην ΟΕΝΓΕ:  Δημητρακόπουλος Σπυρίδων

Εξελεγκτική επιτροπή:

  1. Αναστασοπούλου Μαρία
  2. Οικονομόπουλος Μενέλαος
  3. Σιδηροπούλου Άννα

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα, η πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ με γραπτή δήλωση τους ανέφεραν: “Είναι γνωστά σε όλους τα σοβαρά και χρόνια προβλήματα της στελέχωσης και της λειτουργίας του Γ.Ν.Πύργου. Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πύργου δεσμεύεται να αγωνιστεί με όλα τα μέσα που διαθέτει και προς κάθε κατεύθυνση για την επαρκή στελέχωση του Νοσοκομείου και την ουσιαστική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους κατοίκους του Νομού Ηλείας”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος