FOLLOW US: facebook twitter

Έκοψαν την πίτα τους το ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ ΚΔΑΠ ΑμεΑ Πύργου και ο Σύλλογος ΑμεΑ ΗΛΙΣ

Ημερομηνία: 24-01-2023 | Συντάκτης:

Τιμητικές πλακέτες στην βραβευμένη αθλητική ομάδα του ΕΕΕΕΚ Πύργου

Μια υπέροχη γιορτή μετά από πολύ καιρό, διοργάνωσαν από κοινού για την κοπή της βασιλόπιτάς τους, το ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ ΚΔΑΠ ΑμεΑ Πύργου και ο Σύλλογος ΑμεΑ ΗΛΙΣ στο μουσικό μεζεδοπωλειο « Το Σιδεράδικο» , προσφέροντας χαρά στα παιδιά που ευχαριστήθηκαν κάθε λεπτό και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ ΚΔΑΠ ΑμεΑ Πύργου, έκοψε ο υπεύθυνος του ΚΔΑΠ κ. Άγγελος Αλεξόπουλος, ενώ την πίτα του Συλλόγου ΗΛΙΣ έκοψε η πρόεδρος του Συλλόγου  κ. Αγαθή Ρηγοπούλου . Και οι δυο ευχήθηκαν παιδιά και γονείς, να έχουν μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία, χαμόγελα και δημιουργία και πάντα να αγωνίζονται και να διεκδικούν  για τα ίσα δικαιώματα των ΑμεΑ .

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, βράβευσαν και τα τέσσερα παιδιά της αθλητικής ομάδας του ΕΕΕΕΚ Πύργου, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό άθλημα bοcce. στη διοργάνωση των Special Olympics Hellas στο Λουτράκι και βεβαίως την προπονήτριά τους. Την βραβευμένη ομάδα του ΕΕΕΕΚ αποτελούν ο  Νίκος Ζαχαρόπουλος, ο Δημήτρης Κουτουκός, η  Μαρία-Ελένη Γερασιμοπούλου και ο Παναγιώτης Αττίκος-Γιδογιάννης, και προπονήτριά τους  είναι η κ. Χριστίνα Ηλιάδη.

Η κ. Ρηγοπούλου βράβευσε συγκινημένη με τιμητικές πλακέτες όλη την αθλητική ομάδα και την προπονήτριά τους, τονίζοντας ότι για μια ακόμα φορά έκαναν υπερήφανους τους δικούς τους ανθρώπους, το ΕΕΕΕΚ, τους εκπαιδευτικούς τους και όλο το Σύλλογο ΗΛΙΣ, ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών  μετά από πολύ ωραίους αγώνες. « Παιδιά μου σας ευχαριστούμε μας  κάνετε υπερήφανους και παίρνουμε δύναμη από τη δύναμη σας να συνεχίσουμε τους αγώνες μας γιά την αποδοχή σας ως ισότιμα μέλη στην κοινωνία. Το αξίζετε!» . Παράλληλα ο Σύλλογος ΑμεΑ ΗΛΙΣ βράβευσε το ΕΕΕΕΚ Πύργου με τιμητική πλακέτα που αναγράφει «Απονέμεται τιμής ένεκεν στο ΕΕΕΕΚ Πύργου για την ανιδιοτελή προσφορά του¨.

Μετά τις βραβεύσεις και τις βασιλόπιτες ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με πολύ χορό.

Ελένη Παπαδοπούλου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος