FOLLOW US: facebook twitter

Το Λύκειο Ελληνίδων Πύργου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ημερομηνία: 24-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Στην κατάμεστη αίθουσα του «Επαρχείον»

Γράφει η Κική Κολοβέρου- kkoloverou@yahoo.gr

Στο ζεστό χώρο του «Επαρχείον» έκοψε το απόγευμα της Κυριακής, την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Λύκειο των Ελληνίδων Πύργου, παρουσία μελών, φίλων και αρχών του τόπου.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Αθανάσιος ευχόμενος υγεία και ευημερία σε όλα τα μέλη του ιστορικού Λυκείου των Ελληνίδων ενώ η πρόεδρος του ΛΕΠ κ. Κατερίνα Παρασκευοπούλου στο σύντομο χαιρετισμό της και αφού ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας αναφέρθηκε στην απώλεια δυο σημαντικών προσωπικοτήτων του Λυκείου, της επίτιμης προέδρου Αλεξάνδρας Γκοτσίνα και της επανιδρύτριας και επίτιμου προέδρου Παρασκευής Κριτσέλη. Ακολούθως ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία ενώ επισήμανε ότι τα δώρα που αντιστοιχούσαν στα δυο φλουριά που έτυχαν στις κυρίες Δώρα Διαμαντοπούλου και Σοφία Βούρτση, ήταν προσφορά του κοσμηματοπωλείου της κ. Νατάσσας Λέλε.

Στην όμορφη εκδήλωση, χαιρετισμό απεύθυναν οι Ηλείοι Βουλευτές Ανδρέας Νικολακόπουλος και Μιχάλης Κατρίνης ενώ ευχές απέστειλε και ο Διονύσης Καλαματιανός.

Επίσης, χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος και ο αντιπεριφερειάρχης Ολυμπισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος.

Την εκδήλωση κοπής στην κατάμεστη αίθουσα του «Επαρχείον» τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων και ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θοδωρής Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου Νώντας Κυριαζής, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Πύργου και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστας Νικολούτσος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μπορούμε» Στάθης Καννής, Δημοτικοί Σύμβουλοι, η πρόεδρος του ΔΟΠΠ Μαριάννα Σταθοπούλου, ο υποψήφιος βουλευτής Λευτέρης Βαρουξής κ.α.

(Φωτογραφίες ΑΝΚ- Αυγή Πύργου)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος