FOLLOW US: facebook twitter

Έκαναν κούλουμα στην Καλίδονα

Ημερομηνία: 09-03-2022 | Συντάκτης:

Μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο γιόρτασαν την Καθαρή Δευτέρα ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Β. Γιαννόπουλος και ο δήμαρχος Ζαχάρως Κ. Αλεξανδρόπουλος

  • Διαβεβαιώσεις για το Βαρκό

Παλιές καλές ημέρες… προ κορονοϊού, θύμισαν τα Κούλουμα στην Καλίδονα, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανηφόρισαν ως εκεί,  στο μικρό αλλά άκρως φροντισμένο παραδοσιακό χωριό του δήμου Ζαχάρως για να γιορτάσουν την Καθαρή Δευτέρα.

Ανάμεσα στους επισκέπτες μας που τίμησαν με την παρουσία τους τους Καλιδοναίους, ήταν  ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Β. Γιαννόπουλος, ο Δήμαρχος Ζαχάρως με τους Αντιδημάρχους, Κ. Αναστασόπουλο, Φ, Αλεξανδρόπουλο και και την κα Δ. Σκαλτσά καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι και συνεργάτες του. Εκεί τους υποδέχθηκαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλίδονας, τους περιποιήθηκαν και τους προσέφεραν παραδοσιακά εδέσματα από τα χέρια των γυναικών – μελών του Συλλόγου.

Η πρόεδρος κ. Φιλιώ Νιάρχου τους καλωσόρισε και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Δεν παρέλειψε να τους υπενθυμίσει το Βαρκό και τόνισε ότι «ο Σύλλογος μας είναι Πολιτιστικός, έχει σχέση με τον Πολιτισμό, τα ήθη και έθιμα, τις παραδόσεις και την ιστορία του τύπου μας. Δεν λέγεται <<Πολιτικός>> και δεν μπαίνει σε πολιτικά παιγνίδια. Όλοι για μας είναι το ίδιο αρκεί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για το χωριό μας, και να μην μας ξεχνάνε. Στο μικρό χαιρετισμό τους ο κ. Γιαννόπουλος αλλά και ο κος Δήμαρχος τους  ενημέρωσαν για τα έργα που έχουν προγραμματιστεί, προκειμένου το Βαρκό να γίνει όπως παλιά και καλύτερα. Κι όπως ανέφερε η πρόεδρος «Εμείς πάντα θα ελπίζουμε για το καλύτερο και δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε για τον τόπο μας.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος