FOLLOW US: facebook twitter

«Εγκλήματα γένους θηλυκού στην Ελλάδα»: Σήμερα η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πάνου Σόμπολου στο Λάτσειο

Ημερομηνία: 12-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Το νέο βιβλίο του γνωστού αστυνομικού ρεπόρτερ και δημοσιογράφου Πάνου Σόμπολου «Εγκλήματα γένους θηλυκού στην Ελλάδα», παρουσιάζουν στον Πύργο σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα , το βιβλιοπωλείο Κορκολής και οι Εκδόσεις Πατάκη, στον α’ όροφο του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου Πύργου.

Ο Πάνος Σόμπολος μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του, παρουσιάζει 40 πολύκροτες υποθέσεις αποτρόπαιων εγκλημάτων με δράστιδες γυναίκες, είτε φυσικούς, είτε ηθικούς αυτουργούς ή συνεργούς. Εγκλήματα πάθους, εγκλήματα τιμής, περιουσιακών στοιχείων κλπ, όπως ο ίδιος τα έζησε ως αστυνομικός ρεπόρτερ τα 40 χρόνια της δημοσιογραφικής του καριέρας. Κατ’ εξαίρεση, παρουσιάζει και υποθέσεις πιο παλιές για τις οποίες εκτελέστηκαν στην Ελλάδα και τέσσερις γυναίκες δράστιδες αποτρόπαιων εγκλημάτων. Στο βιβλίο περιλαμβάνονται και δύο υποθέσεις εγκλημάτων που έγιναν στην Ηλεία και απασχόλησαν και τον τοπικό τύπο, με πανελλαδικό αντίκτυπο. Σε αυτό του το βιβλίο, βρισκεται καταγεγραμμένη όλη σχεδόν η ιστορία του γυναίκειου εγκλήματος στη χώρα μας. 

Η παρουσίαση στον Πύργο του νέου βιβλίου του Πάνου Σόμπολου θα είναι και αυτή… γένους θηλυκού και δημοσιογραφική υπόθεση, όπως ο ίδιος έχει επιλέξει για όλες τις κατά τόπους παρουσιάσεις που έγιναν ή θα ακολουθήσουν ανά την Ελλάδα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν (με αλφαβητική σειρά) οι:

Άννα Αγγελίδου, δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Πρώτη»

Γιούλη Ηλιοπούλου, δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Πατρίς»

Ράνια Τζαβάρα, δημοσιογράφος στο κανάλι ΟΡΤ TV

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Ελένη Παπαδοπούλου, δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Πρωινή».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος