FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ανακηρύσσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Επίτιμο Δημότη Λεχαινών

Ημερομηνία: 12-11-2019 | Συντάκτης:
-Και ειδική συνεδρίαση για την εκλογή αντιπροέδρου στο Δ.Σ

Την ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, σε Επίτιμο Δημότη Λεχαινών θα αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας Κυλλήνης με εισήγηση του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα, στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, θα συζητηθεί η τροποποίηση απόφασης του δ.σ. με θέμα «Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου στο Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης, η ανάκληση της απόφασης πρόσληψης προσωπικού στο Κέντρο Ένταξης Μεταναστών, ο ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στο Δίκτυο πόλεων με λίμνες καθώς και η υποβολή πρότασης στο Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη», σχετικά με Ωρίμανση Μελετών  ΕΕΛ  & ΔΑ Βάρδας & ευρύτερης περιοχής Βουπρασίας».

Την ίδια μέρα, θα προηγηθεί –στις 6 το απόγευμα- ειδική και κατεπείγουσα συνεδρίαση με θέμα «Εκλογή αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για το υπόλοιπο της θητείας 1/9/2019-6/11/2021». Όπως τονίζεται στην πρόσκληση, «η ειδική συνεδρίαση θεωρείται κατεπείγουσα καθόσον από την αναβολή λήψης απόφασης κινδυνεύουν άμεσα και σοβαρά τα συμφέροντα του Δήμου και των πολιτών. Δεν υπάρχει χρόνος αναβολής λήψης  απόφασης,  λόγω γνωστοποίησης διαγραφής του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και άμεσα επιβάλλεται εκλογή νέου Αντιπροέδρου για την ομαλή & απρόσκοπτη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος