FOLLOW US: facebook twitter

Εγκαινιάστηκε το πολιτικό γραφείο του Κωνσταντίνου Τσεριώνη

Ημερομηνία: 10-04-2023 | Συντάκτης:

Ευχαριστήριο του υποψήφιου Βουλευτή Ηλείας ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους για την παρουσία σας στα εγκαίνια του πολιτικού μου γραφείου! Μου δίνετε δύναμη να πορευτώ με αισιοδοξία και πίστη σε αυτόν τον ωραίο αγώνα!

Να ευχαριστήσω τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννη Κουτσούκο, τον Δήμαρχο Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνο, τους πρώην Δημάρχους Ήλιδας κυρίους Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, Δημήτρη Κράλλη και Δημήτρη Ράλλη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θοδωρή Βασιλόπουλο, τον Περιφεριακό Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Μπράμο, τον πρώην Αντινομάρχη κ. Ευγένιο Μπαλκάμο, τον Πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Θανάση Θεοδόση καθώς και τον πρώην Πρόεδρο κ. Αποστολή Λιώση, τον Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής Ν. Ηλείας ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κ. Δημήτρη Βάλαρη καθώς και τον πρώην Γραμματέα κ. Σάκη Γιατρά, τους Προέδρους Δημοτικών Συμβουλίων Ήλιδας και Ανδραβίδας- Κυλλήνης κυρίους Βασίλη Ζαχαρόπουλο και Πέτρο Ανυφαντή, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας κ. Νίκο Μαρούντα, τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ήλιδας κ. Ανδρέα Παπαδάκο, το μέλος της Κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κ. Βασίλη Μανδαράκη, τα μέλη της Νομαρχιακής επιτροπής Ν. Ηλείας, δημοτικούς συμβούλους Δήμου Ήλιδας, εκπροσώπους του Εμπορικού συλλόγου Αμαλιαδας κυρίους Γιάννη Γεωργακόπουλο και Γιώργο Κράλλη, Προέδρους Φορέων, Συλλόγων και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και αγαπητούς συναδέλφους του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας και τους συνεργάτες στο γραφείο μου!

Να ευχαριστήσω επίσης την Γραμματέα της Τοπικής οργάνωσης Ήλιδας ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κα Ειρήνη Θεοδωροπούλου που με προλόγισε και τον συνυποψήφιο μου κ. Μαικ Αμπουχάντμπα, του οποίου εύχομαι καλό αγώνα και καλή επιτυχία!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που με την αγάπη σας με συγκινήσατε και μου δίνετε δύναμη σε αυτό το νέο μου ξεκίνημα!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος