FOLLOW US: facebook twitter

Ο Τάσος Κάπος ανακοίνωσε τους πρώτους υποψήφιους

Ημερομηνία: 10-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Πολιτική

ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ– Αλλάζουμε τον τόπο μας

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω σήμερα τους πρώτους υποψήφιους της δημοτικής κίνησης «Αλλάζουμε τον τόπο μας».

Είναι άνθρωποι που αποφάσισαν να πορευθούν στο πλευρό μου, γιατί συναισθάνονται την ανάγκη αλλαγής στη διοίκηση του Δήμου μας και εξόδου από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Άνθρωποι νέοι στο μυαλό, με φρέσκες ιδέες, γεμάτοι έμπνευση και διάθεση να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αλλαγής της διοίκησης του Δήμου.Άνθρωποι που πιστεύουν σε μια καλύτερη καθημερινότητα στον τόπο που ζούμε, κινούμαστε, δημιουργούμε και εργαζόμαστε» επισήμανε ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης και υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχάρως Τάσος Κάπος, κατά την παρουσίαση της πρώτης ομάδας υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και τόνισε, «επειδή μόνο οι ομάδες πετυχαίνουν τις μεγάλες αλλαγές για το καλό των πολιτών καλούμε τον κάθε ενεργό, δημιουργικό και παραγωγικό πολίτη με ειλικρινή διάθεση συνεισφοράς να συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή. Στη μεγάλη ομάδα δημιουργίας που θέλει το Δήμο Ζαχάρως πρωταγωνιστή».

ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΖΑΒΕΛΛΑ

Γεννήθηκα το 1981και κατά καιρούς έχω εργαστεί ως πωλήτρια σε ανθοπωλείο, γραμματέαςκαιβοηθός λογιστή σε εταιρία, υπεύθυνη δεξιώσεων σε catering, Unit Manager σε εστιατόριο. Τώρα εργάζομαι στην οικογενειακή μας επιχείρηση. Έχουμε περίπτερα και μίνι μάρκετ σε Ζαχάρω και Κρέστενα.

Μετά από την συζήτηση με τον κύριο Κάπο, με τον οποίο μοιραζόμαστε κοινές αξίες και κοινούς στόχους για το μέλλον του Δήμου μας, αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική του πρόταση να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του ως δημοτική σύμβουλος.

Ζώντας την καθημερινότητα του Δήμου μας διαπιστώνω την σταδιακή υποβάθμιση του.

Πιστεύω για την αντιμετώπιση των προβλημάτων χρειάζεται ανανέωση και όχι αναπαλαίωση των προσώπων που ασχολούνται με τα κοινά

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής, να συμβάλουμε στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη του Δήμου μας, να βελτιώσουμε τις υποδομές ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των πολιτών και να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο μας. Μπορούμε να πετύχουμε εκεί που οι προηγούμενοι απέτυχαν.

Ελάτε μαζί μας να φτιάξουμε το αύριο του τόπου μας!

• Η ψήφος σου έχει δύναμη!
• Κάθε ψήφος μετράει!
• Ψήφισε για ένα καλύτερο αύριο!
• Στηρίζουμε τον τόπο μας!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΙΜΑΝΤΗΡΗΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Ζαχάρω όπου ζω με την οικογένεια μου.

Είμαι παντρεμένος με την Σοφία Βλασσοπούλου, απόφοιτο Δασοπονίας και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά.

Από μικρή ηλικία, από το 1996 μόλις 19 ετών, δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στην πόλη της Ζαχάρως.

Όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθώ την πορεία του τόπου μας και ανέκαθεν πίστευα πως όχι μόνο θα μπορούσε να είναι στην κορυφή, αλλά να είναι ο τόπος πρότυπο!

Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε! Οφείλουμε να το παραδεχτούμε!

Και δεν τα καταφέραμε φίλοι μου, γιατί αναλωθήκαμε σε εγωισμούς και μικροπολιτικές ιδεολογίες, με αποτέλεσμα να χάσουμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν.

Στις 20 Μαρτίου διάβασα για την υποψηφιότητατου φίλου μου, Τάσου Κάπου.

Ο Τάσος Κάπος είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει έμπρακτα τις προθέσεις του, ένας άνθρωπος που βάζει πάντα μπροστά το εμείς και όχι το εγώ.

Στο κάλεσμα του για «διάλογο» και«συνεργασία» δεν ήταν δυνατόν να κλείσω τα αυτιά μου. Μπήκα λοιπόν και εγώ σε αυτή την μεγάλη παρέα, που με δημοκρατικές διαδικασίες μπορεί να αλλάξει την εικόνα αυτού του τόπου. Μια παρέα, χωρίς κομματικούς διαχωρισμούς.

Όλοι μαζί, ξεκινάμε μια όμορφη προσπάθεια για να αλλάξουμε τον τόπο μας.

Πιστεύω ότι το οφείλουμε στο τόπο μας στα παιδιά μας και σε όλους τους συνανθρώπους μας που μας περιβάλλουν καθημερινά!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ)

Γεννήθηκα το 1983 στον Πύργο Ηλείας, ζω όμως και εργάζομαι στο Δήμο Ζαχάρως. Η καταγωγή μου είναι από το Ξηροχώρι.

Έχω μια καφετέρια και παράλληλα ασχολούμαι με αγροτικές εργασίες. Είμαι άνθρωπος της γης.

Είναι η πρώτη φορά που θα μετέχω στα κοινά. Ο βασικός λόγος είναι ότι πιστεύω στο όραμα και το σχέδιο του Τάσου Κάπου για το Δήμο και αποφάσισα να το δείξω εμπράκτως συμμετέχοντας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Έχω εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και ξέρω ότι θα παλέψει για το καλό του τόπου. Ο Τάσος Κάπος γνωρίζει καλά τα προβλήματα, και το κυριότερο τις λύσεις που μπορούν να δοθούν και βεβαίως τις προοπτικές.

Τον ευχαριστώ που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ δίπλα του για το κοινό καλό. Είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί θα δουλέψουμε, με σεβασμό και ταπεινότητα για να πάμε τον Δήμο μας μπροστά.

Θα ζητήσω την στήριξη των συμπολιτών μου ώστε να μπορέσω να τους εκπροσωπήσω επάξια, να μεταφέρω τα αιτήματα τους και να διεκδικήσω την λύση τους.

Αυτό που χρειάζεται η κοινωνία μας και πολύ περισσότερο ο Δήμος μας είναι ανθρώπους με δύναμη ψυχής και αγάπη για τον τόπο τους. Με θέληση για δράση, συνέπεια και αδιάβλητο χαρακτήρα, με όραμα και ιδέες.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ)

Γεννήθηκα στο Ανήλιο το 1967 και όλη μου την ζωή εργάζομαι μεταξύ της γενέτειράς μου και της Ζαχάρως αλλά έχω φίλους σε κάθε σημείο του Δήμου μας και εκτός αυτού. Είμαι αγρότης και έμπορος αγροτικών προϊόντων.

Είμαι παντρεμένος με την Αγγελική Μωραΐτη και έχουμε δύο παιδιά, την Ευγενία 25 ετών και τον Γιώργο 21 ετών.

Έχω διατελέσει πρόεδρος στο Ανήλιο, δημοτικός σύμβουλος Ζαχάρως και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανήλιου.

Θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Τάσου Κάπου.

Επέλεξα τον Τάσο Κάπο και τον συνδυασμό του γιατί θέλω να είμαι μέρος μίας δυνατής ομάδας που θα κερδίσει τις εκλογές και θα προχωρήσει στις μεγάλες αλλαγές που χρειαζόμαστε σε κάθε σημείο του Δήμου μας. Ο Τάσος είναι δημιουργικός, συνεργάσιμος, αποτελεσματικός και πάνω από όλα άνθρωπος με ήθος, αρχές και αξίες.

Στο Δήμο μας, όπου η οικονομία του στηρίζεται κατά μεγάλο ποσοστό στην αγροτική παραγωγή είναι επιτακτική ανάγκη, να αναβαθμιστεί ο ρόλος των πρωταγωνιστών της υπαίθρου αγροτών έτσι ώστε να υπάρξει άνθηση του πρωτογενή τομέα, αποφέροντας καρπούς στην τοπική οικονομία και βελτιώνοντας τις συνθήκες ζωής των πολιτών του Δήμου.

Επίσης, η ανάπτυξη του αγροτουρισμού θα άφηνε σίγουρα θετικό κοινωνικοοικονομικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος