FOLLOW US: facebook twitter

“Έφυγε” από κορονοϊό 49χρονος από το Πρασιδακι Ζαχάρως!

Ημερομηνία: 03-01-2022 | Συντάκτης:

Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, πλησιάζοντας μάλιστα η ονομαστική του εορτη, «έφυγε» από κορονοϊό ο 49χρονος Βασίλης Γ. Δημητρακόπουλος από το Πρασιδάκι του δήμου Ζαχάρως, πατέρας δύο παιδιών, που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Η θλίψη μεγάλη στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ζαχάρως, στο Πρασιδάκια αλλά και στην Καλίδονα, γι αυτόν τον νέο άνθρωπο που δεν μπόρεσε να νικήσει τον covid.

H πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλίδονας ΣΑΡΕΝΑ Φιλιώ Νιάρχου, που διατηρεί πολύ στενή φιλία με την μητέρα του 49χρονου Αγγελική, εξέφρασε τον βαθύ πόνο της για το φευγιό του Βασίλη Δημητρακόπουλου, αναφέροντας λίγα λόγια από καρδιάς για τον εκλιπόντα:

«Ένα θάνατος πάντα σημαδεύει τη ζωή μας, Άνθρωποι που μας λείπουν πάντα θα σκιάζουν τις στιγμές μας όσο κι αν η ζωή συνεχίζεται…

Ένας ώριμος άνδρας 49 χρόνων με ισχυρή προσωπικότητα, με πιστή μεγάλη στη θρησκεία μας, δυστυχώς δεν μπόρεσε να νικήσει αυτή την καταραμένη πανδημία…Ένας καλός σύζυγος, ένας στοργικός πατέρας μας βλέπει πλέον από τον ουρανό. Ίσως είναι ανάμεσα στους αγγέλους…μας παρακολουθεί, συμπάσχει που μας γέμισε θλίψη, ίσως αναρωτιέται γιατί να φεύγω τόσο νωρίς. Θα δίνει μόνος του την απάντηση. <<Ήταν θέλημα Θεού..>> και θα προσεύχεται για όλους μας.

Ο Βασίλης Δημητρακόπουλος του Γεωργίου και της Αγγελικής, που για πολλά πολλά χρόνια μας συνέδεε μια μεγάλη και αληθινή φιλία δεν είναι πλέον ανάμεσά μας.. Είναι δύσκολο να το αποδεχτούμε και να συμφιλιωθούμε με το θάνατό του. Η θλίψη αφόρητη , ο πόνος αβάσταχτος. Δεν υπάρχουν λόγια παρά μόνο σιωπή…. Μια ευχή μόνο μέσα από την καρδιά μου στην οικογένεια του. Να σταθούν δυνατοί γεμάτοι υγεία…Γιατί έτσι θα τους θέλει ο αγαπημένος τους ΒΑΣΙΛΗΣ και το χαμόγελό του θα συνεχίζει να φωτίζει το πρόσωπό του.!! Κουράγιο …κουράγιο… κουράγιο αγαπημένοι οικογενειακοί μου φίλοι.
Καλό μας Παιδί, Βασίλη, καλό παράδεισο. Ας είναι αιωνία σου η μνήμη..!!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος