FOLLOW US: facebook twitter

«Έφυγε» η Λιολιώ Κολυπέρα με την λιονταρίσια ψυχή!

Ημερομηνία: 23-09-2021 | Συντάκτης:
Η Πρόεδρος του Άλματος Ζωής Αχαΐας νίκησε όλες τις μάχες με τον καρκίνο και νικήθηκε τελικά από τον κορονοϊό

Με πόνο καρδιάς αποχαιρετά η Πάτρα  αλλά και όλες οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού που για χρόνια υπήρξε πολύτιμο στήριγμά τους, την Λιολιώ Κολυπέρα, πρόεδρο του Συλλόγου  Γυναικών με καρκίνο Αχαίας «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» που έφυγε στα 67 της χρόνια μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορονοϊό, βυθίζοντας σε θλίψη της τοπική κοινωνία. Τραγική ειρωνεία να παλεύεις χρόνια με τον καρκίνο με λιονταρίσια ψυχή και τελικά να χάνεις τη μάχη από covid!

Η Πρόεδρος του Άλματος Ζωής πάλευε το τελευταίο διάστημα με τις επιπλοκές του κορoνοϊού, από το νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ και σε κρίσιμη κατάσταση, αν και πλήρως εμβολιασμένη, καθώς αντιμετώπιζε πάλι πρόβλημα με τον καρκίνο. Κέρδισε όλες τις μάχες που έδωσε, χάρισε ελπίδα σε χιλιάδες γυναίκες και νικήθηκε από την μάστιγα της πανδημίας. Η Λιολιώ Κολυπέρα ήταν πολύ γνωστή και αγαπητή και στην Ηλεία, είχε πολλές φορές βρεθεί στο νομό μας με το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και είχε στενές σχέσεις με πολλές γυναίκες εδώ που αντιμετώπιζαν προβλήματα με τον καρκίνο.

To facebook χθες, πλημμύρισε με χιλιάδες συγκινητικά μηνύματα αποχαιρετισμού για την αγωνίστρια της ζωής, την γυναίκα που κάθε χρόνο κατάφερνε να “κατεβάζει” στον δρόμο με μία της λέξη, με ένα “πάμε”, χιλιάδες άνδρες και γυναίκες για το “ροζ ποτάμι”, την πορεία με τα ροζ μπλουζάκια, την πορεία για την ζωή. Η Λιολιώ Κολυπέρα θα συνεχίσει να αποτελεί έμπνευση για όλες τις γυναίκες που νιώθουν εκείνο τον πόνο και που γνωρίζουν πως θα πρέπει να δώσουν μάχη για να ξεπεράσουν την ασθένειά τους.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Πέμπτη στις  4 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα , ενώ  τα μέλη και φίλες του Συλλόγου που διαθέτουν ροζ μπλούζες από διοργανώσεις του pink the city θα τις φορέσουν στο τελευταίο αντίο για την Λιολιώ, όπως επιθυμεί η οικογένεια της! Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για το έργο του Συλλόγου Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτ.  Ελλάδας Ν Φαρμάκη

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια της Λιολιώς Κολυπέρα . Στο μήνυμά του, αναφέρει:

«Με συγκίνηση και μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο με κεφάλαιο “Α”, που μετέτρεψε τον προσωπικό του αγώνα σε έμπνευση για χιλιάδες άλλους και σε ισχυρό μήνυμα υγείας και ζωής.

Η Λιολιώ Κολυπέρα νικήθηκε από τον κορωνοϊό όμως ήταν μια γυναίκα που πέτυχε ένα άλμα πολύ μεγαλύτερο από την ανθρώπινη φθορά. Αυτό το άλμα, το Άλμα Ζωής, θα είναι κοντά μας και μέσα από αυτό, η Λιολιώ θα συνεχίσει να ζει στις καρδιές όλων μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος