FOLLOW US: facebook twitter

Ευχαριστήριο μήνυμα νέου δημάρχου Ήλιδας Χρ. Χριστοδουλόπουλου

Ημερομηνία: 17-10-2023 | Συντάκτης:

Για το νικηφόρο αποτέλεσμα της 15ης Οκτωβρίου και το συντριπτικό 63,75%

Αγαπητές συμπολίτισσες,

Αγαπητοί συμπολίτες,

Ως ο νέος εκλεγμένος Δήμαρχος Ήλιδας, θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» σε κάθε ψηφοφόρο και σε κάθε πολίτη, ο οποίος στήριξε την προοπτική και την αλλαγή πορείας του Δήμου μας, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

«Ευχαριστώ» από καρδιάς και τους πολίτες που δεν μας ψήφισαν, τονίζοντάς τους ότι η πόρτα του δημαρχείου θα είναι πλέον για όλους ανοιχτή.

Η μεγάλη νίκη της «Συμμαχίας» μας δεσμεύει τόσο εμένα ως νέο δήμαρχο, όσο και τους εκλεγμένους συμβούλους μας, προκειμένου να δημιουργήσουμε μία νέα σχέση με τους δημότες μας, μακριά από αποκλεισμούς και κλειστές ομάδες.

Να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό μέλλον για τους συμπολίτες μας, με συμμάχους όμως σε όλη αυτή τη διαδρομή τους ίδιους του πολίτες. 

Πρώτιστο καθήκον μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και η ολοκλήρωση των υποδομών που εμείς φέραμε στον δήμο μας, στην προηγούμενη δημοτική μας θητεία.

Ταυτόχρονα, μέλημά μας είναι να ενισχύουμε το Δήμο της νέας εποχής, με έμφαση στο περιβάλλον, στην κοινωνική μέριμνα, στον ψηφιακό μετασχηματισμό, στην ανασυγκρότηση της Αμαλιάδας και των δημοτικών μας διαμερισμάτων.

Προχωράμε με πρόγραμμα, σταθερά, δημιουργικά, στοχευμένα, για έναν Δήμο Σύγχρονο, πιο Ανθρώπινο και πιο Ισχυρό.

Θα ήθελα -επίσης- να «Ευχαριστήσω» όλους τους υποψηφίους της «Συμμαχίας» μας που έδωσαν έναν έντιμο και «καθαρό» αγώνα στο πλευρό μου, τον Ανδρέα Παπαδάκο και όλα τα μέλη του συνδυασμού «Ήλιδα 36» που οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν στο 2ο γύρο των εκλογών με μία έντιμη προγραμματική συμφωνία, τους συνεργάτες μου που στάθηκαν στο πλευρό μου καθ’ όλη την προεκλογική εκστρατεία και τους εθελοντές του γραφείο και του αγώνα, που συμμετείχαν άοκνα στην κοινή μας νικηφόρα προσπάθεια. 

Για το τέλος αφήνω τα δύο μεγαλύτερα «Ευχαριστώ» της ζωής μου, αυτό στη σύζυγό μου Ιωάννα και αυτό στον γιό μου Νίκο, που στέκονται πάντα δίπλα μου, σε καλές και άσχημες στιγμές.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος