FOLLOW US: facebook twitter

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ψήφισαν… Αντζελίνα με τα μπούνια!

Ημερομηνία: 17-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Αρθρογραφία, Νέα

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Η έλευση της Αντζελίνας Τζολί στον Πύργο το πρωί της Κυριακής έκλεψε τη «λάμψη» των δημοτικών εκλογών και πέραν των ανθρώπων του τύπου που είχαν έναν λόγο να καλύψουν το  καλλιτεχνικό αυτό γεγονός, στάθηκε αφορμή να συγκεντρωθεί έξω από το θέατρο Απόλλων κι ένας κόσμος διαφόρων ηλικιών, κυρίως νέων αλλά και ηλικιωμένων που σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ως… φαν κλαμπ  της διάσημης σταρ. Και καλά, για τα 15χρονα και 16χρονα να το καταλάβω, αλλά οι μεγάλης ηλικίας άνθρωποι που φαντάζομαι είχαν να αντιμετωπίσουν σοβαρά  «διλήμματα» του τύπου…  εκκλησία, καφενείο, μαγείρεμα, κάλπη  ή Τζολί, ψήφισαν τελικά… Αντζελίνα με τα μπούνια!

Και βεβαίως οι διάλογοι που ακολούθησαν τις ώρες της αναμονής έξω από το θέατρο Απόλλων περιμένοντας την έξοδο της Χολυγουντιανής σταρ από την αυλόπορτα του θεάτρου ήταν συγκλονιστικοί, όπως και  τα κωμικά στιγμιότυπα με τους μεγαλύτερης ηλικίας παρευρισκόμενους που θεώρησαν ότι το γεγονός είναι… κοσμοϊστορικό.  Έτσι, περίμεναν τουλάχιστον ένα δίωρο, με τα κινητά… παρατεταμένα και την κάμερα μόνιμα ανοιχτή για να προλάβουν το στιγμιότυπο  αιφνιδιαστικής εξόδου  με στόχο να το… ποστάρουν αμέσως στο φβ  για  την πρωτιά ή για να κάνουν… live αναμετάδοση, απόλυτα εξοικειωμένοι όπως αποδείχθηκε με τα social media!

«Σας ομιλώ έμπροσθεν του θεάτρου Απόλλων στον Πύργο… » ακούω πίσω μου μια φωνή που έκανε όπως κατάλαβα live στο φβ με σιγανή φωνή γιατί υπήρχε οδηγία από την παραγωγή να μην κάνει ο κόσμος φασαρία και  γυρίζοντας πίσω το κεφάλι μου βλέπω έναν  παππού μπορεί και  80 χρονών «ανταποκριτή»  σε συγκλονιστική περιγραφή. «Είμαστε εδώ για την ταινία που γυρίζει η Αντζελίνα Τζολί για την τραγουδίστρια Μαρία Κάλλας που τα είχε με τον Ωνάση και που αυτή τη στιγμή είναι… αποκλεισμένη εντός του θεάτρου! Θα συνεχίσουμε σε λίγο»!!

Μια διπλανή μου κυρία, τίγκα στα… στρας από το ένδυμα ως το κινητό, αρχίζει να αγανακτεί από την αναμονή. « Μα είναι δυνατόν η παραγωγή να μην μας ενημερώνει τι ώρα θα βγει έξω η Αντζελίνα Τζολί και να καθόμαστε τόση ώρα όρθιοι και να περιμένουμε;» Και αφού το είπε δυο- τρεις φορές και άρχισε να δυσανασχετεί με την… παραγωγή, της απαντώ κι εγώ «μα κυρία μου ηρεμήστε,  σας κάλεσε κανείς να έρθετε εδώ ή σας επέβαλλα να περιμένετε;” “Σιγά μην περίμενα να με καλέσουνε! Έδωσα κι ένα χαρτάκι σε εκείνον τον ψηλό της παραγωγής – έναν αμερικανό δίδυμο αδελφό του Κασσελάκη που σημειωτέον δεν ήξερε γρι ελληνικά- να μου  υπογράψει η Αντζελίνα ένα… αυτόγραφο και να βγάλω μαζί της και… selfie!”

Και τα στιγμιότυπα του παραλόγου συνεχίζονται καθώς άλλη κυρία δίπλα μου παραπονιέται ότι επειδή άφησε την κάμερα ανοιχτή τόση ώρα της τέλειωσε η… μπαταρία του κινητού και είναι τρελαμένη από την αγωνία για το τι θα κάνει και ψάχνει… πρίζα για το φορτιστή! Κι όταν καταλαβαίνει ο κόσμος ότι προετοιμάζεται η… έξοδος της Αντζελίνας ένας κυριούλης με σπρώχνει και μπαίνει μπροστά μου να κάνει…  βιντεοσκόπηση! « Δεν πάτε καλύτερα – του λέω χιουμοριστικά- να ψηφίσετε και να αφήσετε και μας να κάνουμε τη δουλειά μας; » Και η απάντηση… αποστομωτική:  «Ναι, εφτούνο το βιολί θα κάνω κάθε Κυριακή να πηγαίνω για ψήφο!»

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα… συγκλονιστικά,  με ταχύτητα φωτός έπεται η  «ηρωική έξοδος» της Αντζελίνας που μας χαρίζει ένα χαμόγελο γνέφοντας με το χέρι προς τον κόσμο και μπαίνει βιαστικά στη μαύρη λιμουζίνα, ενώ το σπρωξίδι  πάει σύννεφο και ακολουθεί  η «μητέρα των μαχών»  με τα κινητά!  Η κυρία με τα στρας ψάχνει το… αυτόγραφο μπαίνει μπροστά από τους αστυνομικούς και την απομακρύνουν γρήγορα, ο κυριούλης με το live που αν και δεν πρόλαβε τελικά να βιντεοσκοπήσει συνεχίζει το… χαβά του κάνοντας μια ακατάληπτη περιγραφή και η κυρία που της τέλειωσε η μπαταρία…  αυτοπαρηγοριέται  λέγοντας «δεν πειράζει ούτε οι άλλοι πρόλαβαν»! Όσο για τον παππού με την… ψήφο, μάλλον δεν θα μπήκε καθόλου στον κόπο να την ρίξει! Είχε ήδη αποφασίσει: Δαγκωτό Αντζελίνα!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος