FOLLOW US: facebook twitter

Δύο ακόμα «θύματα» στην Πατρών-Πύργου – Τραγικό ζευγάρι από την Αμαλιάδα τα δύο νέα θύματα της εθνικής μας καρμανιόλας!

Ημερομηνία: 28-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα

-Νεκροί σε τροχαίο στα Τσουκαλέικα Αχαΐας ο Θεόφιλος Καρλέτσης και η Ελένη Τσακούλη από την Αμαλιάδα

-Βρήκαν τραγικό θάνατο έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με νταλίκα στο 14οχλμ

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ξανά η Ηλεία, καθώς δύο ακόμα συμπολίτες μας προστέθηκαν στη μακάβρια λίστα των θυμάτων της Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου, στην εθνική μας καρμανιόλα όποθ τα τελευταία χρόνια έχουν χαθεί εκατοντάδες ανθρώπινες ψυχές. Ο 53χρονος Θεόφιλος Καρλέτσης και η 44χρονη σύζυγός του, Ελένη Τσακούλη, κάτοικοι εν ζωή Αμαλιάδας και γονείς δύο παιδιών, βρήκαν τραγικό θάνατο χθες το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα στο 14ο χλμ της Εθνικής Οδού, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων Αχαΐας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα από την αστυνομική έρευνα, το ζευγάρι των Ηλείων,  επέβαιναν στο ΙΧ επιβατηγό τους, μάρκας ΤΟΥΟΤΑ Corolla, όταν συγκρούστηκαν υπό αδιευκρίνιστες ως τώρα συνθήκες με νταλίκα που μετέφερε σταφίδα, η οποία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, είχε μόλις «διπλώσει» στο οδόστρωμα, από άγνωστη ως τώρα αιτία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης η άτυχη γυναίκα εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο και βρέθηκε τραυματισμένη στο οδόστρωμα. Διερχόμενοι οδηγοί, που αντιλήφθηκαν τι συνέβη, ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία. Λίγα λεπτά αργότερα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διεκόμισαν το ανδρόγυνο στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, όμως δυστυχώς πρώτα η Ελένη και λίγο αργότερα ο Θεόφιλος δεν άντεξαν και υπέκυψαν στα τραύματα τους, αφήνοντας την τελευταία τους πνοή. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη σύγκρουση έχει τραυματιστεί και ο οδηγός της νταλίκας, επίσης από την Αμαλιάδα.

Η κυκλοφορία στο σημείο διεκόπη προσωρινά λόγω του αποκλεισμού του οδοστρώματος από την νταλίκα και στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις της  Π.Υ. Αχαΐας με επικεφαλής τον διοικητή Βασίλη Σολδάτο και προσωπικό της Τροχαίας Πατρών, ενώ η Αστυνομία εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Θρήνος στην Αμαλιάδα

Το θλιβερό μαντάτο διαδόθηκε γρήγορα στην Αμαλιάδα και οι πολίτες «πάγωσαν», καθώς ο Θεόφιλος Καρλέτσης και η Ελένη Τσακούλη ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στην πόλη. Γονείς δύο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, διατηρούσαν οικογενειακή επιχείρηση-κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Αμαλιάδα. Όπως τόνισαν στην Πρωινή άνθρωποι που τους γνώριζαν και συνεργάζονταν μαζί τους, τόσο ο Θεόφιλος όσο και η Ελένη ήταν ιδιαίτερα εργατικοί, καλοσυνάτοι και πάντα ευγενικοί με τον κόσμο.

Η Πρωινή εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους των εκλιπόντων.

Φωτογραφίες από π. Ιωάννη Κούγια


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος