FOLLOW US: facebook twitter

Με την μουσική «υπογραφή» του Γιώργου Βούκανου το νέο spot του ΕΟΤ

Ημερομηνία: 28-09-2022 | Συντάκτης:

Επίσημη παρουσίαση της 2ης τουριστικής ταινίας προβολής της χώρας μας με τίτλο «Greece. More than the eye can see»

Επιμέλεια Ελένη Παπαδοπούλου

Με την υπέροχη μουσική του γνωστού από τις καλλιτεχνικές του συνεργασίες με τα Φεστιβάλ του νομού μας και τις παρουσιάσεις των έργων του  στην Ηλεία, του  μουσικοσυνθέτη Γιώργου Βούκανου, «ντύθηκε» το επίσημο spot animation του ΕΟΤ για την τουριστική προβολή της χώρας μας, που παρουσιάστηκε σε επίσημη πρώτη παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στην τελετή έναρξης του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων ANIMASYROS 2022 στην Σύρο.

Πρόκειται για την 2η τουριστική ταινία, το νέο animation video του ΕΟΤ που είναι μια ακόμη πρωτότυπη παραγωγή κινουμένων σχεδίων σε συνεργασία της Animasyros Productions με τον ΕΟΤ, που έχει ως στόχο να προβάλλει την Ελλάδα ως έναν διαρκώς εξελισσόμενο και βιώσιμο προορισμό διακοπών 365 ημέρες το χρόνο. Ταυτόχρονα εμπλουτίζει δυναμικά τη στρατηγική προσέγγισης ταξιδιωτικού κοινού όλων των ηλικιών από όλο τον κόσμο.

Με θέμα την Ελλάδα ως προορισμό που μπορεί κανείς να απολαύσει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η νέα ταινία του ΕΟΤ φέρει τον τίτλο «Greece. More than the eye can see» και παρουσιάζει το πλήθος των εναλλακτικών/θεματικών τουριστικών δυνατοτήτων που η χώρα προσφέρει. Είναι διάρκειας μόλις  ενός λεπτού, δημιουργήθηκε με χρήση της τεχνικής 2D και είναι διαθέσιμη χωρίς τίτλους και με τίτλους (infographics) σε δύο γλώσσες (αγγλικά και γερμανικά).

Παρουσιάζει τη σημαντική ποικιλία τοπίων και δραστηριοτήτων που η χώρα μπορεί να προσφέρει σε κάθε ταξιδιώτη, εμπνευσμένη από γνωστές και άγνωστες τοποθεσίες από όλη τη χώρα. Το animation βασίζεται σε ευφάνταστες μεταβάσεις που συμπληρώνουν τα στυλιζαρισμένα σχέδια. Ζωντανεύοντας επιλεκτικά στοιχεία από κάθε σκηνή, δημιουργείται ένας κινούμενος καμβάς ταξιδιωτικών εμπειριών για όλους.

Η ταινία «Greece. More than the eye can see» σχεδιάστηκε στο Animation Studio «Zedem Media» με Executive Producer την Μαρία Ανεστοπούλου, σε μουσική Γιώργου Βούκανου και σε σχεδιασμό ήχου Ανδρέα Τραχωνίτη (StudioEleven63). Copywriting: Αγγελική Χριστοπούλου και Ελευθερία Φίλη.

Ο Γιώργος Βούκανος σε ανάρτησή του στα social media, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την συμμετοχή του στο επίσημο τουριστικό σποτ του ΕΟΤ τονίζοντας ότι «πρόκειται για μια  πανέμορφη τουριστική ταινία κινουμένων σχεδίων για την Ελλάδα που θα ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο σε πολλές γλώσσες. Έχω την ιδιαίτερη χαρά να το ντύσω με την μουσική μου. Συγχαρητήρια σε όλη την δημιουργική ομάδα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος