FOLLOW US: facebook twitter

Δράση αλληλεγγύης με αιμοδοσία στο Καλλίκωμο

Ημερομηνία: 24-01-2023 | Συντάκτης:

Από τον Πολιτιστικός Σύλλογος Σαμικού ΣΑΜΙΚΑΙΩΝ ΓΗ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοσίας Καλλικώμου και το Γ.Ν Ηλείας

Με επιτυχία  πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική αιμοδοσία που διεξηχθη  από την μονάδα Αιμοδοσίας του Γ. Ν Ηλείας σε συνεργασία  του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαμικού ΣΑΜΙΚΑΙΩΝ ΓΗ με τον Σύλλογο Αιμοδοσίας Καλλικώμου «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», την Κυριακή 22 Ιανουαρίου από τις 09:30 μέχρι και την 13:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στην πλατεία του Καλλικώμου.

Αρκετοί παλαιοί και νέοι αιμοδότες προσήλθαν για να αιμοδοτήσουν αφού προηγήθηκε ο απαραίτητος ιατρικός έλεγχος από το ιατρικό προσωπικό του Σταθμού αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου. Μάλιστα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαμικού  προκειμένου να υπάρξει αυξημένη συμμετοχή είχε δηλώσει ότι θα είναι στη διάθεση όσων επιθυμούν να μεταβούν στο Καλλίκωμο και δεν έχουν μεταφορικό μέσον  από την περιοχή τους για να φτάσουν στο σημείο της αιμοδοσίας προκειμένου να στηρίξουν αυτήν την δράση αλληλεγγύης χαρίζοντας ζωής σε όσους το έχουν ανάγκη.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαμικού  ευχαριστεί θερμά όσους αιμοδότησαν και ανανεώνει το ραντεβού με όλους τους φίλους και τα μέλη   στην επόμενη αιμοδοσία του Συλλόγου που έχει προγραμματιστεί στις 16 Ιουλίου 2023 προσδοκώντας σε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή και στέλνει το δικό του μήνυμα «Συνεχίζουμε δυναμικά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος