FOLLOW US: facebook twitter

Αλ. Γαβριλόπουλος: «Χρειαζόμαστε μεταγραφές ουσίας»

Ημερομηνία: 24-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Αίας κέρδισε εύκολα τον Πανηλειακό στο ηλειακό ντέρμπι και ο προπονητής, Αλέξης Γαβριλόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το ματς παραδέχτηκε πως δεν ήξεραν τι να περιμένουν από τον Πανηλειακό με τα προβλήματα που είχε τις τελευταίες μέρες, ενώ ανέφερε πως ο Αίας θα πρέπει να ενισχυθεί, λόγω των αποχωρήσεων Μέντες και Ριτσούλι.

Ο Αλέξης Γαβριλόπουλος ανέφερε για το ηλειακό ντέρμπι:«Δεν ξέραμε τι να περιμένουμε από τον Πανηλειακό. Ο Πανηλειακός ξεκίνησε με διαφορετικούς στόχους, στην πορεία οι στόχοι άλλαξαν υποχρεωτικά λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Παρόλα αυτά σαν φανέλα ο Πανηλειακός δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα ντέρμπι και με βαθμό δυσκολίας, διότι και εμείς έχουμε τα προβλήματά μας. Παρόλα αυτά βάλαμε ένα γρήγορο γκολ, που αντί να μας ηρεμήσει και να μας τονώσει την αυτοπεποίθηση, πήγαμε σε ένα ρυθμό που δεν τον θέλαμε και δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Πήραμε όμως τους βαθμούς, από δω και πέρα δεν παίζουν ρόλο οι εμφανίσεις, όπως βλέπετε και με τα αποτελέσματα κάθε Κυριακή, οι βαθμοί παίζουν ρόλο, διότι τα αποτελέσματα είναι όλα ανοιχτά. Στην αρχή φάνηκε ότι το πρωτάθλημα θα έχει διαφορά ταχυτήτων, αλλά τελικά μετράει ποια ομάδα θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα».

Όσο για την συνέχεια του πρωταθλήματος για τον Αίαντα, ο Αλέξης Γαβριλόπουλος μίλησε για την ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας: «Καταρχάς θα πρέπει να μην έχουμε τόσο μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοσή μας. Επίσης, θα πρέπει οπωσδήποτε να ενισχυθούμε, διότι έχουμε μικρό ρόστερ αυτή την στιγμή. Υπήρξαν κάποιες αποχωρήσεις παικτών, πρέπει να τους αναπληρώσουμε γιατί έχει πολλές αγωνιστικές ακόμα το πρωτάθλημα και χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Και όχι παίκτες που απλά θα συμπληρώσουν το ρόστερ αλλά μεταγραφές ουσίας, κάτι που είναι δύσκολο, διότι έχουμε ακόμα μόλις 8-9 μέρες για μεταγραφές και δεν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή που να είναι εύκολα προσεγγίσιμο από εμάς. Συνεχίζουμε την προσπάθεια να βρούμε κάποιους παίκτες, παίκτες που θα μας βοηθήσουν ουσιαστικά, ετοιμοπόλεμους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος