FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-Θύελλα 2-0: Νίκη η Δόξα, φωνές η Θύελλα

Ημερομηνία: 05-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Θύελλα, με σκορ 2-0 κι έφτασε τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα, τρεις πίσω από την κορυφή, με την ομάδα του Καταραχίου να διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι.

Η ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη άνοιξε το σκορ με τον Πυρρή στο 13’. Λίγα λεπτά μετά, ο Παργινός ανατράπηκε από αμυντικό, όπως υποστηρίζει η Θύελλα και ο διαιτητής δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55΄ ο Μπουρλάκης έκανε το 2-0 και στο 70΄ η Θύελλα διαμαρτυρήθηκε για ανατροπή του Τσάμπρα, που είχε ανέβει να εκτελέσει ένα φάουλ. Αμέσως μετά από αυτή τη φάση επικράτησε ένταση ανάμεσα σε παίκτες και παράγοντες των δύο ομάδων και ο διαιτητής Κούλης απέβαλε τον Τσάμπρα, με τη Θύελλα να θεωρεί πως έπρεπε να αποβληθεί και ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων επειδή χτύπησε παίκτη της.

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης, Πυρρής, Τσίτσαρης, Σδρόλιας (87’ Σαπουντζάκης), Παπαδάτος (59’ λ.τρ. Κωστόπουλος), Σαρανταυγάς, Παντελής (82’ Κόσκορης), Μπουρλάκης (82’ Φωτόπουλος), Μηλαδόπουλος (87’ Ανδρέου).

Θύελλα: Τσάμπρας, Βαγγόπουλος, Δρακόπουλος (60’ Σκουντζής), Κύτταρης (70’ Μπαντουδάκης), Καββαθάς, Μπακόπουλος (70’ Λειβαδίτης), Κοζοκάρου (30’ λ.τρ. Φώτης), Νεοφώτιστος, Τριανταφύλλης, Παργινός, Τσιγκούνης (60’ Σούφης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος