FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας Πύργου-Ερμής 5-1: Χαλαρό τρίποντο!

Ημερομηνία: 05-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πέλοπας Πύργου, το απόγευμα του Σαββάτου, εκμεταλλεύτηκε την άσχημη συγκυρία στον Ερμή, ο οποίος παρατάχθηκε με τον αμυντικό Αντώνη Καρέτσο στα γκολπόστ, λόγω προβλήματος με το δελτίο του τερματοφύλακα Μοχάμεντ Ελ Τζουντι (δεν είχε ανανεώσει την κάρτα παραμονής) αλλά και το «διαζύγιο» με τον προπονητή Κώστα Σακέλλη (αποχώρησε και ο γιος του, Τάσος) και έφτασε εύκολα στη νίκη με σκορ 5-1.  Ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα για τους Πυργιώτες, που έφτασαν τους 6 βαθμούς σε 3 αγώνες. Ο Ερμής παραμένει χωρίς βαθμό…

Η ομάδα του Νίκου Δαβουρλή προηγήθηκε στο 6ο λεπτό. Ο παίκτης-προπονητής του Πέλοπα έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ερμή προς τον Μπαχούρο αυτός βγήκε τετ-α-τετ με τον Καρέτσο, επιχείρησε να τον περάσει, αυτός τον ανέτρεψε, ο διαιτητής σφύριξε για πέναλτι, αλλά ταυτόχρονα σχεδόν ήρθε ο Κανελλόπουλος και ανενόχλητος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, με τον ρέφερι τελικά να δείχνει σέντρα και όχι πέναλτι (1-0), κάτι που προκάλεσε τις χλιαρές διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ερμή.

Στο 15΄ το δυνατό σουτ Χριστακόπουλου έξω από την περιοχή απέκρουσε με τα πόδια ο Καρέτσος και στο 27΄ έγινε το 2-0 με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Δαβουρλή. Δύο λεπτά μετά ο Λιαμπότης με απευθείας κόρνερ από δεξιά, σημείωσε το 3-0 και το ματς κρίθηκε πριν συμπληρωθεί το ημίωρο! Στο α΄ μέρος και δη στο 24΄, ο Ερμής, που είχε στην τεχνική καθοδήγηση τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργο Φωτόπουλο, είχε ένα σουτ του Π. Τσιμάνη από δεξιά μέσα στην περιοχή που κόντραρε στον Λιαμπότη.

Στο β΄ ημίχρονο ο Ερμής μπήκε δυνατά και μείωσε στο 51΄ σε 3-1 με τον νεοεισελθόντα Δημοσθένη Γεωργίου, από πάσα του Αγριδιώτη. Ο Πέλοπας όμως απάντησε με δύο γκολ, στο 63΄ με τον Χάρη Κανελλόπουλο ξανά και στο 76΄ με τον Θάνο Γεωργίου κι έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 5-1.

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Χριστακόπουλος, Καλαθάς, Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος (70΄ Ε. Πλατής), Δαβουρλής (70΄ Καραμεσίνης), Λιαμπότης (77΄ Ι. Σταθόπουλος), Δ. Πλατής, Μπαχούρος, Δημητρόπουλος (65΄ Λιάβας), Κανελλόπουλος (65΄ Γεωργίου).

Ερμής: Καρέτσος, Π. Τσιμάνης, Α. Τσιμάνης, Δουβαράς, Ε. Τσιμάνης (46΄ Γεωργίου), Πούλος, Αγριδιώτης, Μπιλάι, Ζήσης (46΄ Γαλανόπουλος), Διαμαντάκος, Καραχάλιος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος