FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Β.-Ξενοφών 0-3: Νέο διπλό με το ίδιο σκορ

Ημερομηνία: 05-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών πέτυχε δεύτερο σερί διπλό, στην έδρα του Ηλειακού αυτή τη φορά, με το ίδιο σκορ που είχε κερδίσει και στο Ενωσιακό τη Θύελλα (0-3).

Η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι προηγήθηκε στο 11΄ με τον Μπακατσέλο ύστερα από πάσα του Μούτσου (0-1) και στο 37΄ έγινε το 0-2 με τον Άγγελο Μούτσο ύστερα από αντεπίθεση. Στην επανάληψη και δη στο 53΄ ο Ηλειακός είχε δοκάρι με τον Καραγιάννη και στο 57΄ πέρασε στο ματς ο νεοαποκτηθείς Ντίνος Φούφουλας, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Α.Ο. Ξενοφών. Τρία λεπτά μετά ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος είχε και αυτός δοκάρι και στο 72΄ έγινε το 0-3 ξανά με τον Μπακατσέλο ύστερα από σέντρα του Μούτσου.

Ο Ηλειακός, ο οποίος γενικότερα προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι του χωρίς να κλειστεί, είχε καλή ευκαιρία να σκοράρει στο 85΄με τον Πέτρο Τσουκαλά, όμως ο έμπειρος Κουτρουμπής αντέδρασε σωστά.

Ηλειακός Β.: Κολίντζας, Βούτος Α. (57΄ Χ. Πανόπουλος), Μπίλιας (46΄ Κ. Φραγκόπουλος), Παναγόπουλος (57΄ Γ. Πανόπουλος), Διαμαντόπουλος, Γκίνης, Τσιράκης, Δ. Τσουκαλάς, Ντούγκας (57΄ Σίμα), Π. Τσουκαλάς, Καραγιάννης

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Θ. Κωνσταντόπουλος (65΄ Θ. Καλαντζής), Κόκκινος (43΄ Ηλιόπουλος), Τσίτσος, Μιλοσέσκι (65΄ Χαραλαμπόπουλος), Π. Κωνσταντόπουλος, Γ. Καλαντζής (57΄ Φούφουλας), Δημάκης, Μούτσος, Μπακατσέλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος