FOLLOW US: facebook twitter

Δάφνη-Προοδευτική 3-1: «Πριγκίπισσα» για Α1!

Ημερομηνία: 07-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Η Δάφνη όπως παρατάχθηκε το Σάββατο στο ματς με την Προοδευτική.

Στην Ανδραβίδα το Σάββατο, η Δάφνη, στο ντέρμπι παραμονής με την Προοδευτική, επικράτησε 3-1 και είναι πλέον στο +6 από την ομάδα της Μανωλάδας, βάζοντας γερές βάσεις για απευθείας παραμονή στην Α1. Μια δίκαιη νίκη για την «πριγκίπισσα του κάμπου» καθώς ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασε πολλές ευκαιρίες. Η Προοδευτική ταξίδεψε στη Ανδραβίδα με 12 παίκτες όλους κι όλους καθώς είχε τρεις αποχωρήσεις κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, πάλεψε πολύ, ισοφάρισε στο β΄ μέρος, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα του Νίκου Βουρτσάνη μπήκε δυνατά και στο 2ο λεπτό σουτ του Κακολύρη από δεξιά πέρασε λίγο άουτ. Στο 16΄ έγινε το 1-0. Ο Κακολύρης μπήκε στην περιοχή από αριστερά πάσαρε στο δεύτερο δοκάρι στον Πετρόπουλο, που αμαρκάριστος από κοντά έκανε το 1-0. Δύο λεπτά μετά από λάθος της άμυνας της Προοδευτικής, ο Πετρόπουλος νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Παναγόπουλο. Στο 34΄ μακρινό σουτ του Βασιλείου η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ και το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Προοδευτική μπήκε επιθετικά, απείλησε με δύο σουτ του καλύτερού της παίκτη, Τάσου Βαλογιάννη στο 51΄ και στο 53΄, και στο 57΄ έφερε το ματς στα ίσα.  Ο Τσούλης κέρδισε τις κόντρες μπήκε στην περιοχή από αριστερά, σούταρε, απέκρουσε ο Ψυχογιός, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, από εκεί έκανε το γύρισμα ο Ν.Π. Σάμαρης και ο Τσούλης από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα (1-1).

Η Δάφνη αντέδρασε και στο 68΄ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Ο Κωστόπουλος έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον Κακολύρη, αυτός μπήκε στην περιοχή από αριστερά, πλάσαρε στην έξοδο τον Παναγόπουλο, η μπάλα προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι και ο Πετρόπουλος την έσπρωξε στα δίχτυα (2-1). Ακολούθησαν άλλες τρεις φάσεις για την Δάφνη με διαδοχικά σουτ Πετρόπουλου, Φριντζήλα (το πρώτο απέκρουσε ο Παναγόπουλος, το δεύτερο πέρασε λίγο άουτ), ψαλιδάκι του Κακολύρη που έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Παναγόπουλος και πλασέ του ίδιου παίκτη που έδιωξε στη γραμμή ο Δ. Πατσούρας, ώσπου στο 77΄ έγινε το 3-1. Ο Ντούγκας έκανε γυριστό σουτ και ο Κακολύρης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με την Προοδευτική να διαμαρτύρεται για οφσάιντ. Δύο λεπτά μετά ο Κορκός αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα για τράβηγμα σε αντίπαλο και αποβλήθηκε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η «Προο» πίεσε για να πετύχει ένα γκολ. Στο 84΄ σέντρα-σουτ του Ν.Π. Σάμαρη από δεξιά, απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Ψυχογιός και στο 90΄ ψηλοκρεμαστό πλασέ του Φριντζήλα έσωσε στη γραμμή ο Βασιλόπουλος.

Δάφνη: Ψυχογιός, Βασιλείου (90΄ Τσαγρής), Χαντζής, Κορκός, Παναγόπουλος, Μετσάι, Πετρόπουλος (73΄ Ντούγκας), Κωστόπουλος, Κακολύρης (90΄ Τσουραπάς), Βαρβαρέσος (79΄ Δρακόπουλος), Φριντζήλας.

Προοδευτική: Παναγόπουλος, Δ. Πατσούρας, Κατσιμιτσίρης, Σαλομπεχάι, Βασιλόπουλος, Α. Πατσούρας, Κατσιμπερνάκης, Βαλογιάννης, Ν.Π. Σάμαρης, Τσούλης, Φλώρος (65΄ Ν.Χ. Σάμαρης).

 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος