FOLLOW US: facebook twitter

Διπλό χτύπημα ΣΥΡΙΖΑ για τη δημοσκόπηση της Abacus

Ημερομηνία: 29-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Κλιμακώνει την αντίδρασή της η Κουμουνδούρου για την περιβόητη δημοσκόπηση που προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά και ακόμη περισσότερα ερωτήματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε καταγγελία στην Ελεγκτική Δημοσκοπήσεων, ενώ παράλληλα ζητά τη σύγκλιση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με σκοπό να διαβιβαστούν τα πρωτογενή στοιχεία των μετρήσεων.

Οι δύο επιστολές

Η δημοσκόπηση της πρωτοεμφανιζόμενης εταιρείας Abacus Reseach δημοσιεύθηκε το βράδυ της Τετάρτης, την ώρα που βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη το επιτελικό μπάχαλο από την κακοκαιρία «Ελπίδα» και προκάλεσε σημαντικές αντιδράσεις τόσο με τα ευρήματα όσο και με τη μεθοδολογία και το πολύ μικρό δείγμα ερωτηθέντων.

Ήδη από εκείνη την ημέρα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκφράσει τη δυσφορία του αναφέροντας «τη μέρα που η Αττική και αρκετές περιοχές της πατρίδας μας μετρούν ακόμη τις πληγές τους και η χώρα καταγράφει ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ με 118 θανάτους, έκριναν σκόπιμο να επιστρατεύσουν πρωτοεμφανιζόμενη δημοσκοπική εταιρεία και έναν πρώην πολιτευτή στο Ποτάμι, για να συνεχίσουν το γνωστό έργο της δημοσκοπικής περίθαλψης των κυβερνητικών τραυμάτων. Μόνο που όλο αυτό άρχισε πια να γίνεται κουραστικό και γυρνάει μπούμερανγκ. Οι πολίτες τους έχουν πάρει χαμπάρι».
Τα ευρήματα της δημοσκόπησης ΕΔΩ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος