FOLLOW US: facebook twitter

Διοργανώνουν εκδρομή στο Γύθειο οι Red Boys

Ημερομηνία: 27-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανηλειακού «Red Boys», μετά την δυναμική παρουσία τους στα πλέι-οφ της Α1 DUOMO-MONK, τόσο στον Πύργο όσο και σε Τραγανό, Καλλίκωμο, διοργανώνουν εκδρομή στο Γύθειο, την Τετάρτη 11 Μαΐου, για τον αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, με αντίπαλο τον Πανγυθεατικό. Οι πιστοί φίλοι του Πανηλειακού κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να στηρίξουν την ομάδα στα κρίσιμα παιχνίδια που δίνει, με στόχο ο ιστορικός Πανηλειακός να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στις εθνικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων οπαδών στη σελίδα τους στο facebook, Red Boys Club Εst.96, αναφέρει: «Ο κόσμος σου δεν σ’ άφησε ποτέ… Ο Σ.Φ. Πανηλειακού RED BOYS διοργανώνει εκδρομή στο Γύθειο την Τετάρτη 11 Μαΐου για τον αγώνα μπαράζ της ομάδας μας κόντρα στον Πανγυθεατικό! Για δηλώσεις συμμετοχής inbox στη συγκεκριμένη σελίδα ή στο τηλ. 6972675032 (Αντώνης).

ΥΓ.: Την Κυριακή 8 Μαΐου όλοι στο «Μαρακανά» για τον πρώτο αγώνα μπαράζ του Πανηλειακού μας κόντρα στον πρωταθλητή Ζακύνθου! Κόσμος και ομάδα συνεχίζουμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά με στόχο την άνοδο στη Γ΄ Εθνική!

ΥΓ. 2: Φέρε μας την άνοδο Πανηλειακέ».


Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος