FOLLOW US: facebook twitter

Goalkeeper School Academy: Τρεις Ηλείοι για αξιολόγηση στην Ισπανία

Ημερομηνία: 27-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Τρεις νεαροί και ταλαντούχοι Ηλείοι τερματοφύλακες από την Goalkeeper School Academy του Ανδρέα Αντωνόπουλου, η οποία ανήκει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων, βρίσκονται από την Δευτέρα του Πάσχα στην Μαδρίτη της Ισπανίας για να προπονηθούν και να αξιολογηθούν σε ισπανικές ομάδες. Πρόκειται για τους Ηλία Γκογκάκη, Γιώργο Δημητρακόπουλο της Νίκης Τραγανού και τον Γιώργο Παππά από την Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς-Πύργου του Τάσου Φερεκίδη. Μαζί τους είναι και ο Μεσσήνιος Στράτος Παπανικολός από τον Εθνικό Μελιγαλά, που προπονείται εδώ και δύο εβδομάδες υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Αντωνόπουλου.

Οι τερματοφύλακες θα παραμείνουν στην ισπανική πρωτεύουσα μέχρι την Κυριακή 1η Μαΐου και θα αξιολογηθούν από συλλόγους της LaLiga και όχι μόνο. Για τρεις μέρες θα γυμναστούν στην Ατλέτικο Μαδρίτης και εν συνεχεία για μία ημέρα στην Ρεάλ, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες της Μαδρίτης όπως η Βαγεκάνο και η Φουενλαμπράδα. Μια σπουδαία εμπειρία για τους 4 τερματοφύλακες της Goalkeeper School Academy του Ανδρέα Αντωνόπουλου, που θα τους αποφέρει παραστάσεις και εμπειρίες από μια ιδιαιτέρως προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα.

Την αποστολή (11 συνολικά τερματοφύλακες από όλη την Ελλάδα) συνοδεύει ο Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστος Λάμπρου, ενώ θα μεταβεί στην ισπανική πρωτεύουσα και ο Διευθυντής της AGA Agency, κ. Κωνσταντίνος Λάμπρου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος