FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ζαχάρως: Καλή & Δημιουργική Σχολική Χρονιά σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες!

Ημερομηνία: 11-09-2023 | Συντάκτης:

Ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας 11-9-2023 στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ζαχάρως. Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε και οι χαρούμενες φωνές των μικρών και των μεγάλων μαθητών πλημμύρισαν τα προαύλια των σχολείων. Γονείς των μαθητών των Νηπιαγωγείων και των μικρότερων τάξεων των Δημοτικών Σχολείων ήταν κοντά στα παιδιά τους για να τα στηρίξουν στο νέο ξεκίνημά τους.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος παραβρέθηκε στον αγιασμό που τελέστηκε στις σχολικές μονάδες στη Ζαχάρω ενώ στα σχολεία τόσο στη Ζαχάρω όσο και στον Κακόβατο, το Γιαννιτσοχώρι και τη Ν. Φιγαλεία η δημοτική αρχή εκπροσωπήθηκε από τους Αντιδημάρχους Δήμητρα Σκαλτσά, Φώτη Καλογερόπουλο, Φώτη Αλεξανδρόπουλο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Μπαλαδήμα.

Ο Δήμαρχος χαιρέτισε μαθητές και εκπαιδευτικούς και ευχήθηκε θερμά καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία.

«Ενώνουμε τις προσευχές της εκκλησίας με τις ευχές τις δικές μας για μια πολύ καλή σχολική χρονιά. Είναι η πρώτη μέρα του σχολικού έτους. Στους μαθητές εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία, στους γονείς να έχουν τη δύναμη να φροντίζουν τα παιδιά τους και στους εκπαιδευτικούς να συνεχίσουν την τόσο καλή δουλειά που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, καθοδηγώντας τους μαθητές. Ως δημοτική αρχή κάναμε ό,τι καλύτερο μπορέσαμε, από πλευράς παρεμβάσεων για τη συντήρηση και τον εξωραϊσμό των σχολικών μονάδων, για να παραδώσουμε στους μαθητές ένα ακόμα καλύτερο περιβάλλον, που επίσης θα βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς να ασκήσουν με άνεση το έργο τους. Θα είμαστε κοντά σας σε ό,τι χρειαστείτε. Αναμένουμε να χαρούμε με τις επιτυχίες σας. Η νεολαία είναι το μέλλον και γι’ αυτό τη φροντίζουμε και τη στηρίζουμε με κάθε μέσο. Εύχομαι υπομονή και κουράγιο στους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς και συνιστώ στους μαθητές να ακούνε προσεκτικά τους δασκάλους και τους καθηγητές τους και να σέβονται τους γύρω τους».

Οι Διευθύντριες και οι Διευθυντές των σχολείων, καθώς και Πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων καλωσόρισαν τα παιδιά και ευχήθηκαν καλή χρονιά, με υγεία και χαρούμενη διάθεση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος