FOLLOW US: facebook twitter

Διαρκής η στήριξη στα σχολεία του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Ημερομηνία: 11-09-2023 | Συντάκτης:

  • Στον Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Σάκης Μπαλιούκος

Την  διαρκή στήριξή του  στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων,  εξέφρασε ο Δήμαρχος κ. Σάκης Μπαλιούκος, κατά τη διάρκεια του Αγιασμού που τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων  παραβρέθηκε   στην  έναρξη των σχολείων στο Δημοτικό, Γυμνάσιο-Λύκειο και ΕΠΑΛ Κρεστένων, παρουσία αιρετών, εκπροσώπων  τοπικών φορέων και αρχών, καθώς και  πολλών γονέων και κηδεμόνων  της περιοχής.

Ο κ. Μπαλιούκος  ευχήθηκε  στους μαθητές  και στους εκπαιδευτικούς καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά, απαλλαγμένη από τα προβλήματα της πανδημίας, που αντιμετωπίσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

«Ο δήμος μας θα είναι δίπλα στη μαθητική κοινότητα, προκειμένου να βοηθήσουμε στην ομαλή λειτουργία της. Η σκέψη μας όμως στρέφεται στις περιοχές που πλήττονται από την θεομηνία, τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς. Ευχόμαστε η αντιμετώπισή τους από την Πολιτεία να γίνει έγκαιρα και με τον καλύτερο τρόπο. Καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο» τόνισε  ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος