FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Προς βελτίωση οι αγροτικοί δρόμοι

Ημερομηνία: 19-04-2024 | Συντάκτης:

Παρεμβάσεις σε πέντε χωριά

Την αποκατάσταση της βατότητας στους αγροτικούς δρόμους που καταστράφηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα δρομολογεί η δημοτική αρχή Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, καθώς η Δημοτική Επιτροπή ενέκρινε τα τεύχη δημοπράτησης που συντάχθηκαν και θεωρήθηκαν από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 150.000, ευρώ και προβλέπει παρεμβάσεις στη Δημοτικές Κοινότητες Κρεστένων, Μακρισίων, Σκιλλουντίας, Βρίνας και Γρύλλου.

Στην Κρέστεν θα γίνουν επεμβάσεις στη θέση «Μεγαλάκου», στη θέση «Καμίνια», στο σημείο διασταύρωσης της οδού Κρεστένων-Ανδρίτσαινας με την οδό Κρεστένων-Φρίξας, στη θέση «Πηγαδούλι», στον δρόμο από Κρέστενα προς πηγές υδροδότησης της πόλης, στη θέση «Λαγκαδάκια» και στον δρόμο από διυλιστήριο Κρεστένων προς Μακρίσια.

 Στη Δημοτική Κοινότητα Μακρισίων θα γίνουν επεμβάσεις στη θέση «Πάνω Χωριό» προς Άγιο Γεώργιο, καθώς και στις θέσεις «Λαγκαδιά» και «Αϊ Γιάννης». Στη Δημοτική Κοινότητα Σκιλλουντίας θα γίνουν παρεμβάσεις στον δρόμο από παλιά Σκιλλουντία προς Φρίξα, στην θέση διυλιστήριο Σκιλλουντίας, διότι έχει καταστραφεί το οδόστρωμα, στη Δημοτική Κοινότητα Γρύλλου, κοντά στο οινοποιείο Χριστόπουλου θα γίνει αποκατάσταση της καθίζησης που έχει υποστεί το οδόστρωμα, ενώ στη Δημοτική Κοινότητα Βρίνας, στη θέση «Φραγκοκλησιά» πρόκειται να γίνει τσιμεντόστρωση τμήματος αγροτικού δρόμου.

Η Δημοτική Επιτροπή ενέκρινε την εισήγηση και καθόρισε ως τρόπο εκτέλεσης του ανωτέρω έργου τον Ανοικτό Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia