FOLLOW US: facebook twitter

Δημοπρατούνται αναπλάσεις στον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Ημερομηνία: 07-05-2021 | Συντάκτης:
Εργολαβία ύψους 696.708 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

Την ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων θα δημοπρατήσει στο τέλος του μήνα η δημοτική αρχή Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, καθώς η Οικονομική Επιτροπή του δήμου αποφάσισε σε πρόσφατα διά περιφοράς συνεδρίαση την κατάρτιση των όρων διακήρυξης του σχετικού διαγωνισμού.

Το έργο έχει ενταχθεί στο  Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και συγκεκριμένα στη ΣΑΕΠ 401 με προϋπολογισμό 696.708,82 ευρώ. Με βάση τις μελέτες που έχουν συνταχθεί, το έργο προβλέπει την αποξήλωση υφιστάμενων πεζοδρομίων και ασφαλτοτάπητα οδών και την κατασκευή νέων πεζοδρομίων με επίστρωση από ακανόνιστες φυσικές πλάκες και της οδού από τεχνητούς κυβόλιθους πάνω σε υπόστρωμα από οπλισμένο σκυρόδεμα, πλακόστρωση πλατείας με πλάκες πεζοδρομίου, φύτευση δένδρων και θάμνων, προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών κάδων απορριμμάτων και καθιστικών και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων επί ιστού και φωτιστικών τύπου χελώνας απόξεση ασφαλτικού τάπητα και κατασκευή νέου.

Οι παρεμβάσεις θα γίνουν στις Κοινότητες Ανδρίτσαινας, Κουφόπουλου και Θεισόας της δημοτικής ενότητας Ανδρίτσαινας και στις κοινότητες Γραίκα, Μακρισίων και Κρεστένων της δημοτικής ενότητας Σκιλλούντος. Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίστηκε η Πέμπτη 20 Μαΐου και η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 25 Μαΐου.  Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε οκτώ μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος