FOLLOW US: facebook twitter

Δίκη Άλκη – Ξέσπασμα από τον πατέρα του: “Μην με χτυπάτε άλλο”

Ημερομηνία: 13-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Κοινωνία, Νέα

Ξέσπασε ο πατέρας του Άλκη στη δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου γιου του και τον τραυματισμό των δύο φίλων του. Αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού έχασε την ψυχραιμία του κατά την διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία του 19χρονου γιού του, και αποχώρησε από την αίθουσα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το GR TIMES, έγινε κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, την ώρα που κατέθετε ο δεύτερος αστυνομικός στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης. Κατά την εξέταση του μάρτυρα από τους συνηγόρους υπεράσπισης του 2ου κατηγορούμενου, σχετικά με τα κίνητρα της δολοφονικής επίθεσης, ο πατέρας ξέσπασε:

Μη με χτυπάτε άλλο. Μη με χτυπάτε άλλο. Μη με χτυπάτε άλλο. Ήμαρτον” φώναξε ενώ σηκώθηκε όρθιος από τη θέση του. Στη συνέχεια, καθώς έβγαινε από τη δικαστική αίθουσα το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Ο αστυνομικός του τμήματος Εγκληματων κατά Ζωής κατέθεσε και σήμερα, για δεύτερη συνεχόμενη δικάσιμο, παράλληλα με την προβολή των τεσσάρων βίντεο που αποτύπωναν την επίθεση των δραστών. Παρείχε διευκρινίσεις κατόπιν αιτήματος της εισαγγελέως της έδρας ενώ υποβλήθηκε σε ερωτήσεις από τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής και της υπεράσπισης.

Οι γονείς του 19χρονου Άλκη συναντήθηκαν με τους γονείς της 21χρονης Εμμανουέλας

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν έξω από τη δικαστική αίθουσα όπου διεξάγεται για έβδομη ημέρα η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, καθώς οι γονείς του 19χρονου συναντήθηκαν με τη μητέρα και τον πατριό της 21χρονης Εμμανουέλας που τον περασμένο Νοέμβριο σκοτώθηκε μετά από παράσυρση από αυτοκίνητο, στην περιοχή της Καμάρας.

Ως ένδειξη συμπαράστασης η μητέρα και ο πατριός της 21χρονης βρέθηκαν μέσα στο δικαστήριο και παρακολούθησαν για λίγη ώρα την ακροαματική διαδικασία με την εξέταση του μάρτυρα αστυνομικού.

Οι γονείς του Άλκη τους ευχαρίστησαν για την κίνησή τους και τη δύναμη που τους δίνουν, ενώ λίγο αργότερα η μητέρα και ο πατριός της 21χρονης αποχώρησαν από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr ταξίδεψαν από την Κρήτη στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή και μάλιστα βρέθηκαν στο σημείο όπου σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο.

Δείτε το VIDEO – οδοιπορικό του SPORT24 για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Πηγή: News247


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος