FOLLOW US: facebook twitter

Δεκατρείς καντίνες για τις παραλίες δημοπρατεί ο δήμος Πύργου

Ημερομηνία: 07-04-2023 | Συντάκτης:

-Εγκρίθηκε ο σχεδιασμός καθορισμού θέσεων από το δημοτικό συμβούλιο

Δεκατρείς καντίνες και δεκατέσσερις χώρους για ξαπλώστρες και ομπρέλες θα δημοπρατήσει για το φετινό καλοκαίρι ο δήμος Πύργου, καθώς το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε τρίτους έναντι ανταλλάγματος, με πλειοδοτική δημοπρασία, για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους.

Με βάση τον σχεδιασμό καθορισμού των θέσεων, προβλέπονται τρεις καντίνες στις παραλίες του Αγίου Ηλία, μία στην παραλία Λεβεντοχωρίου, μία στις «Πλάκες» Κατακόλου, μία στην παραλία Σκουροχωρίου (Κουνέλια), μία στο Καβούρι Γρανιτσεΐκων, μία στο Αντλιοστάσιο, μία στα Λέτρινα 19, μία στη Σαρακίνα, μία στην Αγία Παρασκευή και δύο στην παραλία της Σπιάντζας.

Για τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες προβλέπονται οι ίδιες θέσεις με τις καντίνες, συν την παραλία «ΜΠΟΥΚΑ» στο Κορακοχώρι.

Οι όροι της πλειοδοτικής δημοπρασίας και κυρίως η τιμή πρώτης προσφοράς θα καθορισθούν από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου Πύργου και ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις από την αρμόδια Επιτροπή διαγωνισμού.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να προχωρήσει γρήγορα η γραφειοκρατική διαδικασία, προκειμένου να εγκατασταθούν οι καντίνες και οι ξαπλώστρες εγκαίρως και να είναι έτοιμες για τη θερινή τουριστική περίοδο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος