FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Νικολακόπουλος: «Η Περιφέρεια προχώρησε έγκαιρα όλες τις διαδικασίες για την υλοποίηση του Μαραθωνίου»

Ημερομηνία: 14-03-2023 | Συντάκτης:

Δήλωση του αντιεπεριφερειάρχη Αθλητισμού, εθελοντισμού & Ολυμπισμού Δ. Νικολακόπουλου για την ματαίωση του 7ου Μαραθωνίου

Ο αντιεπεριφερειάρχης Αθλητισμού, εθελοντισμού & Ολυμπισμού Δ. Νικολακόπουλου εξέφρασε την λύπη του για την ματαίωση του 7ου Μαραθωνίου Ολυμπίας κ. Δ. Νικολακόπουλος και ξεκαθάρισε σε δήλωση του ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προχώρησε έγκαιρα όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε η ΠΔΕ να είναι βασικός δυνσιοργανωτής.

Ειδικότερα δήλωσε τα εξής:

«Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε την αναβολή του 7ου Μαραθωνίου Ολύμπιας και επειδή υπάρχει σχετική παραπληροφόρηση όσον αφορά τους βασικούς υποστηρικτές -συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, η ανακοίνωση του Σωματείου Μαραθώνιος Ολυμπίας ήταν ξεκάθαρη και αναφερόταν στα χρονικά όρια που υπάρχουν, λόγω της μη έγκρισης των προϋπολογισμών των εμπλεκόμενων Δήμων μέχρι την απαραίτητη χρονική στιγμή προκειμένου να διεξαχθεί ο αγώνας, διότι καθίσταται αδύνατη η ολοκλήρωση των διαδικασιών από τις υπηρεσίες, προκειμένου να ανατεθούν οι χρηματοδοτήσεις των δράσεων και να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση .

Εμείς θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε, ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πράξαμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να είναι και φέτος ο βασικότερος συνδιοργανωτής του αγώνα και ο φορέας με την μεγαλύτερη συμβολή στην διοργάνωση.

Λυπούμαστε πραγματικά που λόγοι ανωτέρας βίας δεν επέτρεψαν σε μια τόσο ιστορική και σπουδαία για τον τόπο διοργάνωση να πραγματοποιηθεί . Δηλώνουμε παρόντες σε οποιαδήποτε απόφαση παρθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ώστε ο Μαραθώνιος Ολυμπίας να αποτελέσει ξανά ένα ενεργό δρώμενο και να συνεχίσει να αφήνει το πολιτιστικό και αθλητικό αποτύπωμα του στον τόπο μας.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος