FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Αυγερινοπούλου προς τους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων

Ημερομηνία: 01-06-2023 | Συντάκτης:

Μήνυμα Δ. Αυγερινοπούλου για τους υποψήφιους των Πανελληνίων Εξετάσεων

«Αγαπητές μαθήτριες και μαθητές,

Βρίσκεστε μπροστά σε μια σημαντική αφετηρία. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις που ξεκινούν σηματοδοτούν την αρχή μιας νέας ζωής στον προσωπικό και επαγγελματικό στίβο. Είναι μια πρόκληση, μια δοκιμασία από τις πολλές που θα κληθείτε να ανταποκριθείτε. Αποτελούν την μετάβασή σας στην ενήλικη ζωή, μια περίοδο κομβική για το επόμενο βήμα, την φοιτητική περίοδο, την κατάκτηση γνώσεων και εμπειριών.

Τις ημέρες που ακολουθούν, με ηρεμία, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, πιστεύω ότι θα ανταποκριθείτε για τα μέγιστα αποτελέσματα, αντάξια του κόπου και των στόχων σας.

Εύχομαι ολόψυχα η προσπάθεια όλων σας να στεφθεί με επιτυχία και οι κόποι σας να ανταμειφθούν. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε ότι αυτές οι εξετάσεις δεν αποτελούν την μοναδική σας ευκαιρία παρά μια από τις πολλές που, με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και με ήρεμη και καθαρή σκέψη, θα κληθείτε να αδράξετε.

Σας εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου, καλή επιτυχία και δύναμη για να κατακτήσετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας

Ευχές και στους γονείς αλλά και τους εκπαιδευτικούς, που βρίσκονται όλο αυτό το διάστημα δίπλα σας, στηρίζοντας έμπρακτα και ουσιαστικά τον αγώνα σας για τη μελλοντική σας πορεία στη ζωή.

Και μην ξεχνάτε, ό,τι θέλουμε, μπορούμε να το πετύχουμε! Αξίζει να προσπαθούμε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος