FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ: Ξεκίνησε το σεμινάριο προπονητών στο «Γ. Βασιλακόπουλος» (φωτό)

Ημερομηνία: 11-03-2022 | Συντάκτης:

Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πύργου «Γ. Βασιλακόπουλος» το διήμερο σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι. Με το σεμινάριο του Πύργου, ο Σ.Ε.Π.Κ. ανοίγει την αυλαία των τοπικών σεμιναρίων, τα οποία θα συνεχιστούν και σε άλλες πόλεις ανά την Ελλάδα. Ομιλητές του σεμιναρίου του Πύργου είναι οι κ.κ. Θωμάς Νίκου, Θανάσης Παπαχατζής και Γιώργος Μπιτζάνης, οι οποίοι σήμερα, πρώτη ημέρα, ανέλυσαν επιθετικές συνεργασίες 2,3 και 4 παικτών, διδασκαλία και μεθοδολογία του σουτ καθώς και μεθοδολογία ατομικής άμυνας man to man.

Το «παρών» έδωσε πλήθος Ηλείων προπονητών αλλά και από την Αχαΐα, ενώ μικροί αθλητές του Πύργου ’99, του Ηρακλή Πύργου, του Κοροίβου, του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας αλλά και παίκτριες του Προμηθέα, συμμετείχαν στις ασκήσεις που έδειξαν οι τρεις προπονητές-ομιλητές στους παρευρισκόμενους συναδέλφους τους.

Το σεμινάριο τελεί υπό την συνδιοργάνωση του Πύργου ’99, της ΔΗΚΕΠ και της ΕΣΚΑΗ, ενώ στην προετοιμασία και την υλοποίηση μετέχει εκ μέρους του Δήμου Πύργου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γιάννης Αργυρόπουλος.


Το πρόγραμμα του Σαββάτου

09:30 – 10:30: Σουτ: Εφαρμοσμένες ασκήσεις – τακτική (Παπαχατζής)

10:30 – 10:45: Συζήτηση

10:45 – 11:45: Ημερήσια προπόνηση αγωνιστικής περιόδου (Μπιτζάνης)

11:45 – 12:00: Συζήτηση

12:00 – 13:00: Μεθοδολογία ομαδικής άμυνας man to man (Νίκου)

13:00 – 13:15: Συζήτηση

*Η συμμετοχή των προπονητών στο σεμινάριο είναι ελεύθερη και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος