FOLLOW US: facebook twitter

Θλίψη στο Κατάκολο για τον θάνατο του Θανάση Χαϊκάλη

Ημερομηνία: 11-03-2022 | Συντάκτης:

Έφυγε από την ζωή σήμερα, σε ηλικία 74 ετών, ο Θανάσης Χαϊκάλης, αδελφός του ηθοποιού Πέτρου Χαϊκάλη, σκορπίζοντας θλίψη στο Κατάκολο διέμενε από τότε που επέστρεψε στην γενέτειρά του ως συνταξιούχος καθώς για χρόνια ήταν υπάλληλος στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων.

Ο Θανάσης Χαϊκάλης τις τελευταίες ημέρες έδινε τη δική του μάχη για τη ζωή, νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο, έχοντας προσβληθεί από κορονοϊό. Ωστόσο στην πορεία της νοσηλείας του παρουσίασε κάποιες επιπλοκές , τις οποίες δεν μπόρεσε να ξεπεράσες και την Παρασκευή το απόγευμα κατέληξε.

Ο αδελφός του Παύλος Χαϊκάλης είναι συντετριμμένος, ωστόσο αποφάσισε να παίξει στην αποψινή παράσταση της Ομάδας Τέχνης ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ. Μάλιστα η ομάδα σε ανάρτησή της επισημαίνει ότι αφιερώνει την παράσταση της Παρασκευής στον Θανάση, αφού υπήρξε μέλος της ομάδας και είχε παίξει σε αρκετές παραστάσεις, αναφέροντας: “H σημερινή παράσταση είναι αφιερωμένη στο Θανάση μας που έφυγε για το μεγάλο ταξίδι…”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος