FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον/Φιλαθλητικός: Καλή εμφάνιση στο Σιδηρόκαστρο-Ξεχώρισαν οι Λιναρδάτος, Παναγιωτακόπουλος

Ημερομηνία: 22-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι Χρήστος Λιναρδάτος, Χρήστος Παναγιωτακόπουλος, Αλέξανδρος Λεμόνης και Θεόδωρος Λιναρδάτος.

Χωρίς μετάλλια αλλά με καλά πλασαρίσματα επέστρεψε ο Φιλαθλητικός από το μακρινό Σιδηρόκαστρο, όπου μετέβη το Σαββατοκύριακο για να μετάσχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάντμιντον κατηγορίας U15 και U19. Από την αποστολή της ομάδας που, λόγω τραυματισμών, κορωνοϊού, και απόστασης, έλειπαν πολλοί αθλητές, ξεχώρισαν περισσότερο τα παιδιά των U15, τα οποία κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιες 8αδες.

Πιο συγκεκριμένα ο Χρήστος Παναγιωτακόπουλος έφτασε ως την οκτάδα στο μονό, το δίδυμο του Παναγιωτακόπουλου με τον Χρήστο Λιναρδάτο σταμάτησε επίσης στην 8αδα στο διπλό, ενώ και τα αδέρφια Λιναρδάτου Θεόδωρος και Αστρηνή, επίσης πλασαρίστηκαν στην 8αδα στο διπλό μεικτό.

Πολύ καλά αγωνίστηκαν και άφησαν θετικές εντυπώσεις επίσης στα 15αρια και οι Αλέξανδρος Λεμόνης, Βασιλική Σιδηροπούλου και Απόλλωνας Λεμόνης. Τέλος, οι Χαρούλα Βλαχαντώνη, Κωστας Αναστασόπουλος στα 19άρια, παρότι η πρώτη είχε και κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αγωνίστηκαν καλά, δικαιούνταν κάτι παραπάνω, που δεν ήρθε όμως, είτε λόγω κλήρωσης είτε λόγω ατυχίας. Επόμενη διοργάνωση το Πανελλήνιο U17 και Ανδρών/Γυναικών, που λογικά θα γίνει κάπου νοτιότερα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος