FOLLOW US: facebook twitter

Β. Κιούφης: «Ο κόσμος να γεμίσει το Κλειστό της Ήλιδας τη Δευτέρα»

Ημερομηνία: 24-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο αρχηγός του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, ο έμπειρος φόργουορντ Βαγγέλης Κιούφης, μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην Ε.Α.Π. (8.30μ.μ.-Κλειστό Ήλιδας), στην επίσημη σελίδα της ομάδας και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να σπρώξει την ομάδα σε μια πολύτιμη νίκη ενόψει των πλέι-οφ, που θα ακολουθήσουν μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Α1 ΕΣΚΑΗ.

-Βαγγέλη Κιούφη τη Δευτέρα κόντρα στην Ε.Α.Π. ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας δίνει ένα μεγάλο αγώνα. Ποιες είναι οι σκέψεις σου;

«Πράγματι την Δευτέρα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και είναι μεγάλο και ιδιαίτερο από πολλές απόψεις.

Έχει τεράστια βαθμολογική σημασία καθώς αν νικήσουμε θα διατηρηθούμε στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ η Ε.Α.Π. θέλει την νίκη για να μειώσει την διαφορά της από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Επιπλέον είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς καθώς θέλουμε να πάρουμε την νίκη έτσι ώστε να ισοφαρίσουμε τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου σε 1-1 και να μην βρεθούμε σε μειονεκτική θέση στη φάση των play off.

Η Ε.Α.Π. είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα με οργάνωση και στόχο και αυτό θα κάνει την προσπάθεια μας πιο δύσκολη.

Εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, έχουμε δουλέψει όλες αυτές τις μέρες σε υψηλούς ρυθμούς και θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας και τις επόμενες μέρες, ώστε η ομάδα να παραταχθεί απολύτως έτοιμη την ημέρα του αγώνα».

-Περίμενες τη φετινή πορεία του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας;

«Όταν το καλοκαίρι σχεδιάζαμε την ομάδα θέλαμε να κάνουμε μια ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα. Και πιστεύω ότι μέχρι στιγμής το έχουμε πετύχει.

Αρχικά κρατήσαμε σχεδόν το σύνολο των παιδιών που υπήρχαν στη ομάδα από πέρυσι και έπειτα μπολιάσαμε αυτή την εξαιρετική μαγιά παιχτών με πολύ ποιοτικές προσθήκες.
Επειδή όμως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, εγώ πιστεύω για τον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα».

– Βαγγέλη πώς έχει υποδεχτεί ο κόσμος την προσπάθειά σας και τι περιμένεις από αυτόν τη Δευτέρα;

«Από την αρχή της προσπάθειάς μας, εδώ και τρία χρόνια, ο κόσμος δείχνει έμπρακτα με κάθε τρόπο την στήριξή του σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα.

Από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας και υλικά και ηθικά.

Το σημαντικότερο για μας όμως, είναι ότι είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι. Όχι μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια αλλά και στα εκτός. Αυτό δίνει τρομερή δύναμη και ώθηση στην ομάδα.

Τη Δευτέρα περιμένω να δώσουν άλλο ένα δυναμικό «παρών». Τα μηνύματα που παίρνω είναι ότι υπάρχει γενικός ξεσηκωμός. Με την παρουσία και το χειροκρότημα τους να μας δώσουν δύναμη και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γι’ αυτό λοιπόν τους προσκαλώ να γεμίσουν το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Ήλιδας και να δώσουν ώθηση στην ομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος