FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 24 Ιανουαρίου

Ημερομηνία: 24-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

The Grande College Party στο «Mercado»

Απόψε σε ένα πάρτι… πειρασμό σας προσκαλεί το «Mercado Bar» στον Πύργο αφού το «The College Stylez», μαζί με το «Insomnia Party», ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας περιμένουν όλους σε μία άκρως τρελή φοιτητική βραδιά! Την απογείωση αναλαμβάνουν οι dsj Τάσος Γαβριλιάδης και Cardi Bill. Μην το χάσετε.

Image may contain: 4 people, text

Οι «Banda Morena» στο «Le Noir»

Οι «Banda Morena» είναι ένα νεοσύστατο μουσικό σχήμα, που σχηματίστηκε με στόχο τη δημιουργία μιας πολυδιάστατης μπάντας, η οποία να κινείται σε ποικίλα μουσικά είδη. Βασική επιδίωξη ήταν το σχήμα να χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα, κέφι, δημιουργική φαντασία στη μουσική προσέγγιση, και γενικά να φέρει κάτι νέο στην τοπική μουσική σκηνή. Η συμπλήρωση του «ρόστερ» της ομάδας έγινε μέσα από μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση ανθρώπων που έχουν θητεύσει σε πολλά μουσικά σχήματα της περιοχής και όχι μόνο. Σας περιμένουν απόψε στο «Le Noir» στην Αμαλιάδα, λίγο μετά τις 11:00μ.μ. για να σας προσφέρουν μία αξέχαστη βραδιά. Εσείς θα λείπετε;

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Ελληνική βραδιά στο «VD Night Club»

Απόψε το «VD Night Club» στην Αμαλιάδα υποδέχεται για μια ακόμη χρονιά το νούμερο 1 ελληνικό πάρτι της Πάτρας, το Greca Notte, απευθείας από το Navona Di Oggi. Guest dj o Γιάννης Φουρνομίτης. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι!

Το Λες Και Punk.. στο «Ταμάμ»

Αρκετοί ρεμπέτες από την δεκαετία του 1920, πριν αρχίσει το μπουζούκι να διαδίδεται τόσο, ανέπτυξαν δικές τους τεχνικές στην κιθάρα για να παίξουν τις ιδιαίτερες μουσικές τους. Σπύρος Περιστέρης, Γιώργος Κατσαρός, Κώστας Μπέζος και πολλοί άλλοι αφήσαν το δικό τους στίγμα στο ρεμπέτικο. Απόψε το «Ταμάμ» στην Γαστούνη σας περιμένει μια ρεμπέτικη βραδιά με τους Χάρη Κωνσταντίνου και Κώστα Δεληγιάννη να σας κρατάνε συντροφιά με αγαπημένα τραγούδια. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Ζωντανή μουσική στο ρακάδικο «Λαγός»

Κάθε Παρασκευή το Μεζεδοπωλείο-Ρακάδικο «Ο Λαγός» στον Πύργο σας περιμένει για να σας προσφέρει μοναδικές μουσικές βραδιές με τους Θοδωρή Μανώλικα και Δημήτρη Αβραμόπουλο καθώς εσείς απολαμβάνετε το φαγητό σας σε ειδικές τιμές που θα σας εκπλήξουν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Rock ‘n Roll στο «Retro–café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος