FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος Αμαλιάδας: Χωρίς περιθώρια με Ανατόλια-Τα διαρκείας του β΄ γύρου

Ημερομηνία: 24-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος δίνει αύριο, Σάββατο, πολύ σημαντικό παιχνίδι με το Ανατόλια, στις 5μ.μ. στο Κλειστό της Ήλιδας, στο εναρκτήριο παιχνίδι του β΄ γύρου της Α2 Εθνικής και περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών εντός έδρας, δεν υπάρχουν, μετά την ήττα από τον Οίακα Ναυπλίου.

Οι «κυανόλευκοι» θέλουν απαραιτήτως τη νίκη για να μείνουν σε απόσταση ασφαλείας από τα πλέι-άουτ, αλλά ταυτόχρονα να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για μια θέση στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, όσο δύσκολο κι αν είναι. Το Ανατόλια είναι μια επικίνδυνη ομάδα με αρκετούς έμπειρους παίκτες, αλλά αν ο Κόροιβος αγωνιστεί σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Η Διοίκηση του Κοροίβου χαρακτηρίζει το σαββατιάτικο παιχνίδι «πρώτο τελικό» ενώ χαρακτήρα τελικού θα έχουν όλα τα ματς του β΄ γύρου και καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα για να φτάσει σε μια πολύ σημαντική για τη συνέχεια νίκη.

Παράλληλα ενημερώνει πως κυκλοφόρησαν τα διαρκείας β´ γύρου, με τις εξής τιμές: 45 ευρώ για όλες τις κερκίδες πλην της κερκίδας VIP όπου κοστολογούνται στο ποσό των 95 ευρώ.

Η γενική είσοδος για τον αγώνα με το Ανατόλια είναι 10 ευρώ, ενώ μαθητές και φοιτητές θα εισέρχονται στο Κλειστό της Ήλιδας δωρεάν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος