FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας – Ξενοφών 0-2: Πανάξια στους τελικούς ο Ξενοφών

Ημερομηνία: 07-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών νίκησε τον Αστέρα για δεύτερη φορά στους ημιτελικούς των πλέι-οφ με σκορ 0-2 και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας. Εκεί θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ηλείας κόντρα σε έναν εκ των Θύελλας ή Ηλειακού.

Στο 23΄ από σέντρα του Μπακατσέλου από δεξιά, ο Τσίγκρηλας δεν βρήκε τη μπάλα στο τακουνάκι που επιχείρησε, η μπάλα προσέκρουσε στον Κυριαζή και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. 

Στις αρχές του β΄ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50΄ έγινε το 0-2 με πλασέ του Πάρη Κωνσταντόπουλου, από μπαλιά ξανά του Μπακατσέλου από δεξιά και ουσιαστικά η ομάδα της Κρέστενας σφράγισε την πρόκριση στους τελικούς,

Αστέρας: Θεοδωρόπουλος, Δ. Κασσιανός, Δαλαβούρας, Τσίτσος, Κυριαζής (85΄ Ράλλης), Ι. Κασσιανός, Γκρίλλας, Κούντουρας (70΄ Χαραλαμπόπουλος), Τσάκος (85΄ Γιαννόπουλος), Μπατζακόπουλος (75΄ Μαργαρώνης), Ανδρεόπουλος (75΄ Αποστολόπουλος).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος (69΄ Κρίκος), Γκότσης, Μπέριος, Κολόκας, Διαμαντόπουλος (80΄ Τ. Κουτσογιαννάκης), Αστερόπουλος, Κωνσταντόπουλος (69΄ Διονυσόπουλος), Τσίγκρηλας (80΄ Φερεκίδης), Σκοζάι, Μπακατσέλος (63΄ Δρακόπουλος).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot