FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός – Θύελλα 3-1: Πήρε προβάδισμα ο Ηλειακός

Ημερομηνία: 07-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός αντέστρεψε την εις βάρος του κατάσταση στους ημιτελικούς των πλέι-οφ με αντίπαλο την Θύελλα. Νίκησε 3-1 την ομάδα του Πύργου στα Λεχαινά και πλέον θέλει ένα βαθμό στο τρίτο και τελευταίο ματς της σειράς που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας. Η Θύελλα για να πάρει αυτή το εισιτήριο για τους τελικούς θέλει μόνο νίκη, θα στερηθεί όμως των υπηρεσιών του πρώτου σκόρερ της, Νίκου Καράμπελα, που αποβλήθηκε μαζί με τον Τσίμπιτση του Ηλειακού, που και αυτός χάνει το τρίτο ματς.

Στο 8΄ από μπαλιά του Ρούνη στην πλάτη της άμυνας, ο Αποστολόπουλος με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 25΄ ο Δούλος με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ισοφάρισε 1-1. Στο 30΄ Τσίμπιτσης και Καράμπελας αποβλήθηκαν για διαπληκτισμό, με δύο κίτρινες στην ίδια φάση. Στο 49΄ ο Δημάκης, στην προσπάθεια του να διώξει πέτυχε αυτογκόλ, 2-1. Στο 90΄+8: Ο Μουσερής  πρόλαβε στην έξοδο τον Θεοδωρακόπουλο κι έγραψε το τελικό 3-1.

Η Θύελλα εκφράζει σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του Τσάκαλη, κάνοντας λόγο για αναίτια 2η κίτρινη-αποβολή του Καράμπελα και για πέναλτι που δεν δόθηκε στο 33΄ για κράτημα στον Αγκόλλι. Όπως επίσης «φωνάζει» και για χέρι-πέναλτι μέσα στην περιοχή του πεσμένου στο έδαφος «Φίγκο», στο 75΄!

Ηλειακός: Α. Αντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Τσίμπιτσης, Κόστα (83΄ Μάης), Παρασκευόπουλος, Μουσερής, Τσακοπιάκος, Δούλος, Καλογερόπουλος, Θ. Αντωνόπουλος (80΄ Τσαντίλης), Πυρρής.

Θύελλα: Θεοδωρακόπουλος, Δημόπουλος, Δημάκης (80΄ Πεσκελίδης), Αποστολόπουλος, Καρακατσάνης, Τεκερλέκης, Αγκόλλι, Μπουρούκης (46΄ Τζανέτος), Ρούνης (70΄ Βράπι), Σταθάτος, Καράμπελας.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia