FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας-Νίκη Τραγανού 0-4: Παράσταση για ένα ρόλο!

Ημερομηνία: 31-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το ματς του Σαββάτου με πρωταγωνιστή τον Ραυτόπουλο.

Πανίσχυρη η Νίκη, αποδυναμωμένος και με απουσίες ο Αστέρας, ντέρμπι ήταν μόνο στην… θεωρία


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Η Νίκη Τραγανού πήρε εύκολα το ντέρμπι του 2ου Ομίλου της Α1 DUOMO-MONK, το απόγευμα του Σαββάτου στην Αμαλιάδα κόντρα στον Αστέρα, με σκορ 4-0. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής ακόμα και στον άθλιο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Αμαλιάδας. Η μεν Νίκη δείχνει πανίσχυρη με Αντωνόπουλο στα γκολπόστ, Δαλαβούρα στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Γαργαρώνη και τον Ραυτόπουλο στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, ο δε Αστέρας είναι αποδυναμωμένος με τις αποχωρήσεις βασικών παικτών, ενώ το Σάββατο δεν έπαιξε ο Μπαρδούσης που είχε συμπληρώσει κάρτες, ο ανέτοιμος Χοτζάι και οι ξένοι Αλάντε, Οτζίτζα, Ζίμπα, που δεν έχει εκδοθεί ακόμα το δελτίο τους, ενώ ο νεοαποκτηθείς Ανουντσιάτα είχε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 62΄ όταν όλα είχαν κριθεί. Ως εκ τούτου, ο Αστέρας του Κώστα Νιπεργιάλη παρατάχθηκε με 4 μικρούς στην 11άδα (Κοτσομύτης, Σάκκος, Τσάλας, Μπομπής), που αναμφισβήτητα έχουν ταλέντο, αλλά δεν είναι δυνατόν, προς το παρόν, να κοντράρουν τους «μπαρουτοκαπνισμένους» ποδοσφαιριστές της Νίκης Τραγανού.

Όλα αυτά συνηγόρησαν στο να αποδεχτεί ντέρμπι μόνο στην θεωρία. Στο 39΄ το σκορ ήταν 0-3. Η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη είχε από το ξεκίνημα την μπάλα στα πόδια της, πολύ γρήγορη κυκλοφορία, συνεχής κίνηση και σε μεγάλη μέρα τον Χαράλαμπο Κολοτούρο που έφτιαξε και τα 4 γκολ των «μπλε»! Στο 7΄ το σουτ του Νικολόπουλου από καλή θέση μέσα στην περιοχή έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γαλανόπουλου και στο 10΄ έγινε το 0-1. Ο Χ. Κολοτούρος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Ραυτόπουλος στο δεύτερο δοκάρι μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα! Στο 23΄ ο Αστέρας απείλησε για πρώτη και τελευταία φορά στο ματς με τον Σταυρούλια, που έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, σούταρε δυνατά, ο Κώστας Κολοτούρος έβαλε την κόντρα και η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Αντωνόπουλου. Στο 25΄ ο Ραυτόπουλος νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Γαλανόπουλο και στο 30΄ έγινε το 0-2. Ο Χ. Κολοτούρος έβγαλε ωραία σέντρα από αριστερά, ο Γεωργιόπουλος έπιασε σουτ στην κίνηση, απέκρουσε ο Γαλανόπουλος, η μπάλα κόλλησε σχεδόν πάνω στη γραμμή της εστίας και ο Σιούλας στην προσπάθειά του να την απομακρύνει προ των αντιπάλων του, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 39΄ ήρθε το 0-3. Κόρνερ του Χ. Κολοτούρου από δεξιά, κεφαλιά του Δ. Κολοτούρου στο οριζόντιο δοκάρι, ο Γεωργιόπουλος πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο β΄ μέρος, ο ρυθμός έπεσε, καθώς το ματς είχε κριθεί. Στο 60΄ έγινε το 0-4 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καλογερόπουλου, σε ανατροπή του Γεωργιόπουλου από τον γκολκίπερ Γαλανόπουλο. Από κει και πέρα, η Νίκη συνέχισε να υπερέχει μέχρι το 80΄, έφτασε κοντά σε άλλα δύο γκολ με τον Ραυτόπουλο και τον Κούντουρα, ο Αστέρας έψαξε το γκολ της τιμής στο τελευταίο δεκάλεπτο και το 0-4 έμεινε μέχρι τέλους.

 

Αστέρας: Γαλανόπουλος, Χριστόπουλος, Σιούλας, Μπουγονικολός (37′ λ.τρ. Παπαπέτρου), Κοτσομύτης (68′ λ.τρ. Φωτακόπουλος), Κυριαζής, Σάκκος, Τσάλας, Σταυρούλιας, Μπομπής, Μπατζακόπουλος (62′ Ανουντσιάτα).

Νίκη: Αντωνόπουλος (78′ Δημητρακόπουλος), Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Ι. Κασσιανός, Γαργαρώνης, Δαλαβούρας (63′ Δ. Κασσιανός), Καλογερόπουλος, Νικολόπουλος (58′ Μαργαρώνης), Ραυτόπουλος (78′ Κονταλής), Γεωργιόπουλος (63′ Κούντουρας), Δ. Κολοτούρος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος