FOLLOW US: facebook twitter

Παναιγιάλειος – ΠΑΟ Βάρδας 2-1: Πικρή ήττα, με φωνές για την διαιτησία

Ημερομηνία: 31-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟΒ ηττήθηκε 2-1 στο Αίγιο έχοντας σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του Καζανά από την Αιτωλοακαρνανία για την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μαυρόπουλο, στο 13ο λεπτό με το σκορ στο 1-0. Μάλιστα, κάνουν λόγο για πολλές κάρτες στο πρώτο τέταρτο του αγώνα στους παίκτες του ΠΑΟΒ, γεγονός που έκοψε τα φτερά των ποδοσφαιριστών, όπως φυσικά και η αποβολή. Οι «πράσινοι» είναι πλέον στο -3 από την προνομιούχο 7η θέση και πλέον πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς για να φτάσουν στην παραμονή, καθώς έχουν πάρει ήδη το τρίποντο με τον Αμβρακικό, ενώ την προσεχή Τετάρτη που υπάρχει αγωνιστική έχουν ρεπό.

Ο Παναιγιάλειος μπήκε δυνατά και στο 10΄ προηγήθηκε στο σκορ με κοντινό σουτ του Α. Αφούσι. Τρία λεπτά μετά ο Μαυρόπουλος είχε διαπληκτισμό με αντίπαλο, τον οποίο έσπρωξε και ο διαιτητής εξάντλησε την αυστηρότητά του, δείχνοντάς του απευθείας την κόκκινη κάρτα, γεγονός που έφερε τις έντονες και δίκαιες διαμαρτυρίες του ΠΑΟΒ. Οι Αιγιώτες στο 35΄ έκαναν το 2-0 με τον Καρακούτη ύστερα από λάθος της άμυνας της ηλειακής ομάδας κι όλα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα. Στο 43΄ ο Λαθύρης είχε ευκαιρία να μειώσει, αλλά σούταρε άουτ από καλή θέση.

Στο β΄ μέρος, η ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου πάλεψε πολύ και κατάφερε να σκοράρει στο 65΄. Ο Κουλούρης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής Καζανάς έδειξε την άσπρη βούλα και ο Περικλής Πολίτης ευστόχησε (2-1). Μάλιστα, στο 75΄ λίγο έλειψε ο ΠΑΟΒ να ισοφαρίσει με τον Ηλία Κουλούρη, όταν δέχτηκε μπαλιά από τον Λιόση, πλάσαρε και απέκρουσε ο γκολκίπερ Ιωαννίδης.

Παναιγιάλειος: Ιωαννίδης, Κουρτελέσης (83′ Πλατυκώστας), Χατζηαντωνίου, Σ. Αφούσι, Παπαδόπουλος, Γκασίδης, Τοκάν, Βλαχόπουλος (55′ Βαλλιάνος), Α. Αφούσι (55′ λ.τρ. Λιάτος), Καρακούτης (66′ Ροδόπουλος), Σκούτας (83′ Ψωμαράς).

ΠΑΟ Βάρδας: Τσεκούρας, Πολίτης, Καφεντζής (40΄ Νικολακόπουλος), Σακελλαρόπουλος (80΄ Τσιρίκος), Παπασπηλιόπουλος (40΄ Φερεκίδης), Λιόσης, Μαυρόπουλος, Σταυρόπουλος (46΄ Μπίσα), Πυρρής (75΄ Πλαστουργός), Λαθύρης, Κουλούρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος