FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Β.-Προοδευτική 4-0: Παρέμεινε στην κορυφή

Ημερομηνία: 31-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 4-0 την Προοδευτική το Σάββατο στο Βαρθολομιό και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου Ομίλου, στο +2 από τη Νίκη Τραγανού. Η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή από τη στιγμή που άνοιξε το σκορ στο 25΄ δεν είχε πρόβλημα να αξιοποιήσει τους χώρους στη συνέχεια και να φτάσει σε μια άνετη νίκη. Το 1-0 σημείωσε ο Πέτρος Τσουκαλάς στο 25΄ με πλασέ μέσα από την περιοχή και στο 35΄ ο Μονόλιθος με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Αυτό ήταν το σκορ α΄ ημιχρόνου και στο β΄ μέρος έδρασαν δύο 16χρονοι ποδοσφαιριστές του Ηλειακού, ο Μάριος Δουλαβέρης, που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Αίαντα και ο Λευτέρης Κρίκος. Στο 65΄ ο Δουλαβέρης με πλασέ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 3-0 και στο 80΄ ο Κρίκος με πλασέ μέσα από την περιοχή το τελικό 4-0.

Η Προοδευτική, που έχει αρκετούς μικρούς στη σύνθεσή της, δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα και το προσεχές Σάββατο δίνει ματς με χαρακτήρα τελικού κόντρα στην Δάφνη στην Ανδραβίδα.

 

Ηλειακός: Κολίτζας, Βούτος (80΄ Φραγκόπουλος), Γιούλης, Χατζηγιάννης, Γκίνης, Χριστοφοράτος, Μονόλιθος (68΄ Κρίκος), Μπουρούκης (80΄ Κωστόπουλος), Ράλλης (68΄ Κορκός), Τσουκαλάς, Σίμα (60΄ Δουλαβέρης).

Προοδευτική: Παναγόπουλος, Δ. Πατσούρας, Κατσιμιτσίρης, Σπ. Βασιλόπουλος, Σαλομπεχάι, Αγγ. Πατσούρας, Καζαντζής (60΄ Θ. Φλώρος), Βαλογιάννης, Σάμαρης (50΄ Ν. Φλώρος), Τσούλης, Ν. Βασιλόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος